Jentene fra Søgne HK gleder seg veldig til helgens Quartcup23. Bak fra venstre sportslig leder Morten Eikeland, Gjøran Thomassen, Joakim Jaabæk, Preben Dahl og Tine Næss.

Gleder seg stort til helgens Quartcup

Publisert Sist oppdatert
Det er KIF Håndball som er arrangør av Quartcupen. Representert ved daglig leder Phoung Bakke og kampansvarlig Frank Robert Aksnes.

Lørdag og søndag blåses årets Quartcup i håndball i gang i idrettshallene øst for byens sentrum. 607 kamper skal spilles fordelt på 288 lag.

KIF Håndball

Det er KIF Håndball som står som arrangør for denne litt eldgamle cupen, som het Christian Quartcup da den så dagens lys for flere titalls år siden. Den gang ble den arrangert på sommerstid. Siden har den skiftet navn, før Quart-navnet ble tørket støv av i igjen i 2017.

- Dette blir spennende. Det skal spilles kamper i Gimlehallen, i Odderneshallen, i Badmintonsenteret, på Sukkevann og i Sørlandshallen hvor det er blitt målt opp hele elleve håndballbaner, sier daglig leder i KIF Håndball, Phoung Bakke og kampansvarlig Frank Robert Aksnes til N247.

1.400 spillere og ledere skal overnatte på forskjellige skoler, så det blir godt med besøk fra utenbys lag.

Greipstad håndball stiller med seks lag i helgen. Foran fra venstre: Sofie, Susanne, Maria, Tuva, Amalie, Iben, Alessia og Zofia. Bak fra venstre: Ida Løwø Antonsen, Ingeborg, Adele, Cassandra, Nikoline, Tiril, Lotte, Emma, Sarah og Nils Erik Sunde.

- Det kommer lag fra Lillestrøm, Tertnes fra Bergen og så kommer det flere lag fra Rogaland, sier Phoung Bakke videre.

Søgne og GIL

Litt vest for sentrum stiller Våg Håndball med 18 lag, Søgne med 11, Greipstad med seks og Fløy med sine to yngste pikelag. Det er meldt på lag fra åtte år i aktivitetsklassene og opp til jenter og gutter 16 år.

– Vi gleder oss veldig til helgen. Håndballturneringer er jo stas, og det setter punktum på en lang og gøyal sesong, sier sportslig leder i Søgne HK Morten Eikeland som forteller videre at fem av de påmeldte lagene skal spille i piker 9 årsklassen.

– Foruten et dame og herrelag har vi ni lag i vår junioravdeling. Vi stiller med seks av dem i Quartcupen, så dette blir gøy, sier sportslig leder Kenneth Tønnesland i Grei.

I tillegg til de lagene, kan Greipstad også vise til et TH-lag i klubben.

Powered by Labrador CMS