May Tellefsen og Jørn-Asle Hersvik under fjorårets arrangement.

– Det begynner å bli stort

Publisert Sist oppdatert
I år er det påmeldt 400 spillere til «Søgne Beach».

I 2023 deltok 200 spillere under «Søgne Beach», en sandhåndballturnering som Søgne HK kaller en familiedag på stranden.

Til arrangementet førstkommende lørdag på Årosstranda er dobbelt så mange spillere påmeldt.

Stort

– Det begynner å bli stort for en relativt liten håndballklubb som vi er, men virkelig moro, sier styreleder Jørn-Asle Hersvik til N247 torsdag formiddag.

I følge Hersvik er det stor interesse fra andre klubber til dette arrangementet og det er påmeldte lag fra Greipstad, Randesund, Våg, Fløy, Lund, AK28 og Gimletroll.

– Mye av interessen er nok anlegget like ved strandkanten og at spillet foregår på et noe uvanlig underlag enn det håndballspillere vanligvis spiller på. Det er heller ingen påmeldingsavgift for lagene. I tillegg er det kiosksalg til symbolske priser og gratis is til alle barn på stranda denne dagen. Dette er et arrangement som dreier seg like mye om moro og samhold, som konkurranseaspektet under spillet, fortsetter han.

Bildet er fra turneringen i 2023.

«Stinn brakke»

På tross av en noe dempet værmelding håper han og alle involverte i klubben at det blir «stinn brakke» lørdag fra klokken 11.00.

– Vær blir det, det er sikkert, og det er heller ikke noe vi kan gjøre noe med. Det er ikke kommet inn en eneste henvendelse om utsettelse eller avlysning og det setter vi pris på. Nå har vi vært veldig heldige de foregående årene og vi kan ikke forvente kjempeflaks hvert år. Dessuten er dette et utendørsarrangement og fotballen spiller jo både i regn- og snøvær, avslutter han med et varmt velkommen til alle som møter opp.

Powered by Labrador CMS