– Det har vært masse folk og god handel hele dagen her på B Young, sier Gry Stubstad bak disken til N247.

– God handel hele dagen

Publisert

Handelens dag 2023 på Tangvall er allerede historie, og selv om enkelte kjøpmenn var inne på tanken om at været denne dagen nesten har vært for fint til at folk går på handletur, meldes det tilbake om mye folk og god handel fra butikker og serveringssteder.

– Det har vært mye folk i hele dag, og salget har vært veldig bra her på B Young, sier Gry Stubstad til N247 i det hun går av vakt for i dag.

Det er samme inntrykk vi får når vi forhører oss rundt blant butikkene i sene ettermiddagstimer.

Morten Langenes alltid like bli og godt fornøyd med Handelens dag 2023.

På butikken Intersport Søgne smiler innehaver Morten Langenes fra øre til øre. Akkurat det er ingen sensasjon, men ganske vanlig der i gården, Også han forteller om omsetnings over fjorårets tilsvarende dag.

På Gave og interiørhuset bekrefter innehaver Linn Hege Holskog inntrykket fra de øvrige butikkene på Tangvall Handelens dag. Hun er i tillegg veldig fornøyd med å ha fått tilbake uteplassen foran butikken etter at byggeperioden for Tangvall Arena trinn I nå er over.

For kjøpesenteret Tangvall Arena er dagen i dag første møte med den tradisjonsrike Handelens dag på Tangvall. De har følgelig lite å sammenligne med, men på sportspuben O'Learys forteller Kha Huynh om godt besøk hele dagen.

– Når det har vært så fint og varmt i dag benytter nok mange sjansen til å ta seg en pause og stikke innom her før de fortsetter på handleturen, sier han til N247.

På butikken Urban Pioneers i senterets andre etasje er også butikksjef Line Hofstad fornøyd med butikkens første deltagelse i Handelens dag.

– Vi har merket godt at dette ikke var en ordinær torsdag, og vi har hatt godt med folk og god handel gjennom hele dagen, sier Hofstad til N247 når det nærmer seg stengetid for kjøpesenteret denne dagen.

Veronica Dean og butikksjef Line Hofstad på Urban Pioneers er godt fornøyd med butikkens første deltagelse i Handelens dag på Tangvall.
Powered by Labrador CMS