Håper at Tinntjønnhallen fylles til bristepunktet

Publisert

Torsdag håper Søgne Håndballklubb at Tinntjønnhallen fylles av publikum når klubbens damelag debuterer i 3. divisjon mot Grane Arendal 2 klokken 20.40. 


- Jeg gleder meg noe vannvittig og er samtidig svært spent, sier klubbens leder, Gro Anita Poulsen Kåsa (bildet) til N247 onsdag ettermiddag.
Hun håper at lagets første kamp blir en fest med hundrevis av tilskuere på tribunen, helst like mange som under opprykkskampen mot AK 28 sist vår.
- Dengang møtte det flere hundre på tribunen, og vi fyller opp kiosken med godsaker med tanke på at like mange møter opp torsdag kveld, sier hun videre.
Trener Bjørn Hagen (bildet under) har klokkertro på at laget hans vil hevde seg i divisjonen og sa nylig til N247 at klubben er i «plussmodus».
- Jeg har vært ute en vinternatt i 3. divisjon før, og er nivået nå det samme som det var for noen år siden, vil vi ligge i toppen av divisjonen gjennom sesongen. Såpass tro har jeg på denne gjengen hvor mange solide spillere har kommet til klubben i år. Det er spillere som alle har en tilhørighet til Søgne på en eller en annen måte, og det bygger positivitet rundt klubben og lagene. - I tillegg betyr den store spillerstallen at vi ikke lenger er avhengige av enkeltspillere som vi var i opprykksesongen. Klubben er i «plussmodus», og når jeg teller etter har jeg i dag to keepere, en til er for innadgående, og alle tre er gode nok for 3. divisjon. Jeg har tre strekspillere, seks vinger og åtte backer. Det er en drømmesituasjon, sier Hagen som er svært optimistisk foran årets sesong, sa han dengang.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Torsdag kveld er det sesongstart for Søgne HKs kvinnelag i 3. divisjon. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).
Lagets spillerstall er betydelig forsterket, og bare på denne siden av sommeren har i følge klubbens hjemmeside hele ni spillere meldt overgang til Søgne HK. Dette er spillere fra blant annet Rindal IL, AK 28, Randesund IL, Kristiansand, Kåsen IL, Oslostudentenes IK, Føy og Greipstad IL. 
Spillerstallen per 18. september:
 1. Sørhus, Tomine Brodersen, målvakt
 2. Barøy, Karianne Gjertsen, linjespiller
 3. Åsan, Caroline, kantspiller
 4. Abrahamsen, Oda Sangvik, bakspiller
 5. Fardal, Tina, Linjespiller
 6. Myran, Henriette, bakspiller
 7. Knutsen, Emma Kaas, bakspiller
 8. Olsen, Charlotte Sagen, bakspiller
 9. Odinsen, Ingrid, bakspiller
 10. Lerøy, Ida Marie Gabrielsen, bakspiller
 11. Demi, Tess, målvakt
 12. Markham, Charlotte, bakspiller
 13. Bøhn, Kaja Kristiansen, bakspiller
 14. Pettersen, Lene Cecilie, kantspiller
 15. Andersson, Heidi, målvakt
 16. Greibesland, Hanne, bakspiller
 17. Skuland, Mari, linjespiller
 18. Sørvær, Emilie, bakspiller
 19. Sørvær, Madelene, kantspiller
 20. Røed, Karianne, kantspiller
 21. Bjelland, Line Govertsen, kantspiller
Hagen, Bjørn, Leder A
Åsan, Hilde, Leder B
En av Søgne HKs A-lag på kvinnesiden, Ida Marie Gabrielsen Lerøy sikter mot nye høyder når laget hennes debuterer i 3. divisjon torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Line Govertsen Bjelland er en av i alt 22 spillere i trener Bjørn Hagens spillerstall foran sesongen 2019/2020. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Powered by Labrador CMS