- Håper vi får ny skole i 50-årsgave

Publisert

- I dag har vi kickoff for den midlertidige skolens 50-årjubileum, sier rektor ved Rosseland skole, Tim Kelly til N247 onsdag. 
Klokka har akkurat passert 12.30, og elver strømmer fra klasserommene for å samles i skolens gymsal. Rektor legger ikke skjul på at det til tider har vært mye turbulens rundt skolens fremtid, men akkurat nå velger hele skolen å ha fokus på den skolen de tross alt har på Rosseland og å feire 50 år for det som skulle være en midlertidig skole. 
- Feirer hele skoleåret
- Det var foreldreutvalget som foreslo at vi bruke hele året på å markere skolens jubileum, og det forslaget har vi gått for. I dag er det derfor kickoff for en feiring som skal vare frem til våren og kulminere med et større arrangement, tilføyer Kelly. 
Etter at rektor har «sparket i gang» feiringen serveres pølser til skolens 106 elever og 26 ansatte, og det arrangeres ulike aktiviteter rundt i skolebygget. 
- Videre skal vi designe og lage t-skjorter til alle skolens elever og ansatte, og vi skal lage en helt ny skolesang. Vi får med oss skolekorpset og skal etter hvert også lage egen video til skolesangen. Premieren på denne kommer ved den store markeringen utpå våren. Ellers skal jubileet gå som en rød trå gjennom hele skoleåret, utdyper Kelly. 
- Ny skole i 50-årsgave?
Rektor Tim Kelly opplyser videre at det har vært stor involvering fra innbyggere og ikke minst mange lokale lag og foreninger i den involveringsrunden kommunen har invitert til angående skolestrukturen i nedre del av Songdalen. 
- Det vi vet nå er at det arbeides ut fra ulike forslag til løsninger hvor skole på Rosseland i en eller annen form inngår i flere alternativ. Så får vi bare håpe at kommunen lander på en endelig beslutning snart. Kanskje får vi et vedtak om nye skole på Rosseland som 50-årsgave. Uansett skal vi nå få et artig år som alle kan se tilbake på, avslutter rektoren ved Rosseland skole. 
Rektor Tim Kelly sparket i gang 50-årsfeiringen som skal vare gjennom hele dette skoleåret. (Foto: Jon Aamodt)
102 elever og 26 ansatte ved Rosseland skole feirer skolen 50-årsjubileum gjennom hele skoleåret. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS