Hatpropaganda spredd på Tangvall

Publisert

- Dette må ha skjedd i løpet av søndag kveld, sier enhetsleder Paal Kristensen i Søgne kommune til N247 mandag ettermiddag. 


Anmelder
- Vi har vært ute og sett på plakatene og de blir fjernet i løpet av ettermiddagen i dag. Vi har til nå funnet et 20-talls plakater og våre foreløpige undersøkelser tyder på at disse er klistret opp mellom kl. 19.00 og 20.00 søndag kveld. Vi kommer til å anmelde forholdet, og vil gjerne høre fra publikum om noen har sett noe søndag kveld, sier han.
Plakatene har et innhold med rasistisk innhold og nettadressen fører til nettstedet «Den nordiske motstandsbevegelsen - Norge», en organisasjon som hyller Adolf Hitler og tar til orde for nazistisk revolusjon i Norden.

Etablert i Kristiansand
I følge fvn.no er dette en gruppe som nå har etablert seg i Kristiansand. 

Trond Blattmann, leder av støttegruppen etter 22. juli sier til avisen at dette er noe svineri fra en organisasjon som står for det samme som massemorderen Breivik som drepte min sønn.

Han sier videre at gruppen er en høyreekstrem nazistisk organisasjon som har hovedsete i Sverige og som gjennom såkalte såkalte kampgrupper rekrutterer medlemmer i Norge.

Sist oppdatert 20.10.2014 klokken 15.35 av Nicolai Prebensen
Flere plakater med rasistisk motivert innhold er klistret opp på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS