25 danseglade seniorer fikk anledning til å danse på taket av nybygde Kleplandstunet da takterrassen på det nye flotte omsorgssenteret ble «offisielt innviet» i juli 2021.

– Nye og gamle dansere velkommen

Publisert

Når feiring av julehøytid og markering av overgang til et nytt år godt og vel tilbakelagt er det igjen tid for aktivitet i de to gruppene i Søgne seniordans.

– Søgne seniordans gruppe to starter opp igjen onsdag 10. januar. Vi holder til på Kleplandstunet hver onsdag fra klokken 17.00 til 19.00, sier Kari Wetrhus Jensen til N247.

Det er Anne Lise Schaldemose som er kontaktperson for den lokale seniordansens gruppe én. Denne gruppen danse på Heimklang hver tirsdag fra klokken 10.30 til 13.00

- Plass til flere

- Alle som ønsker å bevege seg litt og er litt oppe i alder er hjertelig velkomne til å melde seg til meg på telefon 915 34 498 eller til Anne Lise Schaldemose på telefon 472 67 233. Alle er velkommen, både nye og gamle dansere. Velkommen til et trivelig miljø. Seniordans er godt for hjerte, hjerne, helse og humør, sier Kari Wetrhus Jensen.

Mer enn 60 danseglade seniorer fra store deler av Agder svingte seg til livlige toner på Tangvall en tirsdag i august 2022.
Powered by Labrador CMS