Håvard Hellum Øhrum sytes det er gøy med orientering.

Nifst og gøy

Publisert
Ungdommene i kø for å starte.

I topp vårvær arrangerte Søgne og Songdalen orienteringsklubb mandag den tradisjonsrike skolespriten i orientering for 6. trinnet for elever fra Finsland, Rosseland, Nygård og Hellemyr skoler. Som i de tidligere årene så var det Helleviga med nærliggende områder som ble benytte til O-løp for rundt 120 ivrige elever.

Gav mersmak

For flere av elevene var det første gang de fikk prøve seg med kart og kompass ute i terrenget. Tilbakemeldingen fra flere av elvene var at dette var en nifs opplevelse i begynnelsen av løpet, men at det gikk greit å finne postene og at det var gøy å stemple på postene med elektronisk brikke hvor man etter løpet kunne lese av hvor lang tid man brukte mellom de forskjellige postene. Håvard Helleren Øhrum var en av de som syntes det var knall gøy å løpe gjennom løypa. 

– Jeg spiller fotball for Vigør på fritiden, men har også deltatt på noen O-løp tidligere og sånn som det er nå så syntes jeg at orientering er nesten like gøy som fotball.

Fornøyde elever fra Hellemyr skole.

Erfaren arrangør

Som vanlig gjennomførte den erfarne arrangørstaben til Søgne og Songdalen O-klubb et prikkfritt arrangement, så får klubben håpe at noen elevene som fikk prøvd seg på ordentlig orienteringsløp denne dagen fikk lyst til å fortsette jakten på O-flagg.

Øystein Dybesland informerer.
Korrekt stempling på første post.
Powered by Labrador CMS