- Helt beundringsverdig

Publisert

- Dette betyr mye for oss i Kreftforeningen, og mye for mange som er berørt av sykdommen. På ett eller et annet vis er vi alle mer eller mindre berørt av kreft.


Dette sier Ane Ek Drange og viser til en løpeglad gjeng i Family Sports Club Søgne. De ønsker å bli minst 50 løpere i rosa T-skjorte under Kvernhusmila førstkommende søndag.
50 T-skjorter
- I dag er vi i løpegruppa 32 påmeldte til løpet og vi har kjøpt 50 skjorter totalt. Jeg håper vi går tom, sier teamleder for løpegruppa, Hilde Eikeland til N247 minutter før den faste tirsdags turen rundt i bygda starter.
- Det er slik at det teamet med flest løpere søndag vinner 10.000 kroner. Vinner vi, vil vi bruke pengene på å løpe Rosa sløyfe-løpet i sentrum av Kristiansand 14. oktober. Det betyr at premien går til Kreftforeningen i sin helhet, sier hun videre.
Eikeland forteller at de vil ha med seg så mange som mulig i begge løpene og vise at de bryr seg.
- God gjeng
- Løpegruppa er en god gjeng som ønsker å vise at de har et engasjement for saken, og alle vil dra med seg så mange som det er mulig å få til. Jo flere rosa T-skjorter rundt Kvernhus og i Kristiansand, jo bedre, sier hun videre.
Jarle Tversland er en av løpegruppas medlemmer og sier til N247 at dette gjør de av ren glede.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Løpegruppa som vil ha med seg «en haug» av folk i rosa T-skjorter rundt Kvernhusvannet søndag. T.v.: Teamleder Hilde Eikeland. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Det skulle bare mangle at vi ikke støttet opp om denne saken. I tillegg har vi det jo gøy. Alle som en burde følge opp og melde seg på til løpet søndag. Jo flere vi får med søndag jo større er sjansen for at vi vinner og kan gi premiepengene til saken, sier han.
- Vil bli lagt merke til
- Det hadde vært veldig moro å se 50 rosa trøyer rundt Kvernhusvannet søndag. Det er ingen tvil om at det vil bli lagt merke til. For berørte av sykdommen, enten de er angrepet selv eller har nær familie eller venner som er berørte, vet jeg gjennom jobben min at det betyr veldig mye å se at noen bryr seg, avslutter Ane Ek Drange i Kreftforeningen.
Når du melder deg på, gjør det under «bedrift» på Kvernhus milas hjemmeside og velg Team Family Sports Club Søgne.
Sist oppdatert 22.08.2018 klokken 09:24 av Nicolai Prebensen
Ane Ek Drange i Kreftforeningen er imponert over hva denne gjengen gjør for kreftsaken. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS