- Helt rått dette

Publisert

- Det var litt av en opplevelse å se at det ble så folksomt her i kveld, dette lover bra, sa bandleder Harald Eikeland til N247 minutter før han dro i gang den tillyste konserten i dekkhallen til Tappen på Lunde onsdag kveld. 
Eikeland la til at artistene i bandet som opptrer denne kvelden kaller seg «Betlehem Boys». 
- Konseptet vårt er jo å synge julen inn, og når bandnavn som Nazareth og Jerusalem allerede var opptatt, tenkte vi at da tar vi det ledige navnet Betlehem. 

- Søgne-medlemmer
Mer eller mindre direkte fra tilsvarende konsert på ett av etablissementene i sentrum kvelden i forveien, ankom bandet Lunde onsdag, og den turen skal i følge Eikeland i stor grad tilskrives bandets Søgne-medlem, Bjarne Ormestad som sammen med Tore på Tappen har vært krumtappene bak påfunnet med konsert i verkstedhallen. 
- Helt rått
Da godt over ett hundre besøkende hadde funnet seg plasser og ventet på at musikken skulle starte opp, var både bandleder og Tore på Tappen blide og fornøyde og nok også litt overrasket at så mange mennesker fylte «konsertsalen». 
- Det er bare en glede å se på, og gøy at dette trekker folk, kommenterte Eikeland som hadde med seg musikerne Bjarne Ormestad (trommer), Nina Pernille Munksgaard (vokal), Hugo Vimme (gitar), Rolf Einar Lunde (bass), Harald Haraldsen (trekkspill) og Terje Fjellvang på mandolin.
- Helt rått, jeg har lånt stoler og ryddet plass så godt som mulig. Dette blir jo bare gøy, konstaterte Tore Ramsland selv da julemelodier med norske og engelske tekster hadde begynt å fylle verkstedhallen på Lunde en førjulskveld. 
Det var lånt inn stoler, og mange blant publikum hadde med seg stoler da godt over 100 tilskuere fikk plass i verkstedhallen på Lunde. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS