Hendelsesloggen: – Stille og rolig natt i Agder

Publisert Sist oppdatert

Dette er loggen over hendelsene i nærdistriktet. Oppdateres fortløpende:

Nyhetsloggen for nærdistriktet.

Agder klokken 05.46: Politiet melder om en stille og rolig natt til tirsdag i Agder.

Mandag

Kristiansand Klokken 14.13: Politiet får melding om trafikkulykke på E18 ved Timeneskrysset, østgående retning.

– En personbil og et tyngre kjøretøy har kollidert i samme kjøreretning. Ikke meldt om alvorlig personskade per nå. Nødetater på vei til stedet, melder Agder-politiet på Twitter.

Noe senere melder politiet at en mann kjørt til legevakt av ambulanse for oppfølging. Trafikken går nå fint forbi på stedet.

Oppdateres.

Kristiansand Klokken 14.00: – Melding om bil som har kjørt oppå en betongfender på Lumberodden. Politiet har hatt kontakt med eier av bilen. Politiet følger opp saken, skriver operasjonslederen på Twitter.

Søgne klokken 11.08: Politiet får melding om innbrudd i bolig på Lundeveien. Politiet undersøker åstedet.

Kristiansand klokken 07.15: Politiet får melding om innbrudd og tyveri av diverse verktøy fra flere bedrifter på Lauvåsen og undersøker åstedene.

Kristiansand klokken 07.00: Politiet melder at to personer er bortvist fra Aquarama etter å ha badet i utebassenget på stedet.

Søndag

Kvadraturen klokken 22.10: En politipatrulje har stanser bil der fører fremstår som ruset. Vedkommende hadde ikke førerkort og blir fremstilt for utvidet prøve.

Kristiansand, Rige søndag kveld: UP har sammen med Statens Vegvesen hatt kontroll av tunge kjøretøy. UP har kontrollert rus på 121 sjåfører. En anmeldelse for lav påvirkning under 0,5 i promille, melder Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand, Slettheia klokken 18.45: Politiet melder at de sender patruljer etter melding fra bussjåfør om ungdom som oppfører seg dårlig ombord i bussen.

– Vi er på stedet og er i kontakt med bussjåfør. Stille og rolig nå, ungdommene skal være løpt fra stedet. Vi sjekker hva som har skjedd og det skal visst nok ikke skjedd inne i bussen, men utenfor. Muligens snakk om at noen har kastet stein på bussen, melder politiet på Twitter.

Klokken 19.07 viser det seg at det er kastet stein på døra til ei vaktbu på stedet. Ingen skader på bussen eller sjåfør.

– Vi drar fra stedet og oppretter sak på skadeverk, opplyser politiet.

Finsland klokken 14.27: Politiet får melding om en trafikkulykke i Slottsvegen.

– Det skal være en person på moped involvert og ingen opplysninger om andre involverte. Fremstår ikke alvorlig. Politi og ambulanse på vei til stedet, melder Agder-politiet på Twitter.

Klokken 15.44 melder operasjonselederen at fører er kjørt til legevakt i Kristiansand med ambulanse med mulige bruddskader. Ingen andre kjøretøy involvert.

– Skal ha kantet i forbindelse med å ha kjørt på bakhjulet. Vi er ferdig på stedet og oppretter sak, opplyser politiet.

Etterforsker voldhendelse i Kristiansand

Politiet i Agder etterforsker en voldshendelse som skal ha skjedd i et parkeringshus i Kristiansand lørdag kveld, skriver Fædrelandsvennen søndag ettermiddag.

I følge avisen skal en mindreårig jente skal ha blitt utsatt for vold av flere andre personer.

- Vi har satt i gang etterforsking, bekrefter Anita Kleveland ved Felles Straffesaksinntak (FSI) hos politiet i Agder.

Flere av de involvert skal være under strafferettslig alder og skadeomfanget til jenta er usikker. Hun skal ha vært på legevakt for sjekk.

Kristiansand klokken 13.56: Politiet får melding om en mann som ikke vil betale for en brus på kiosk i sentrum og oppfører seg aggressivt.

– Patrulje har påtruffet han i området og han utagerer kraftig. Patruljen har bistand av både forbipasserende og annen patrulje og har kontroll på han, skriver Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 00.23: UP har gjennomført fartskontroll på E18 ved Varoddbrua.

– 11 bilførere ble bøtelagt for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet målt til 105 km/t i 80-sone og én fikk bot for manglende lys på bilen, skriver operasjonslederen på Twitter.

Natt til søndag er to personer bortvist fra sentrum av Kristiansand på grunn av ufin oppførsel mot vektere på et utested. 134 bilførere ble kontrollert ved Bellevue i Kristiansand og kontrollen avdekket ingen overtredelser. Det er ikke meldt om hendelser i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy.

Lørdag

Lillesand klokken 23.47: UP har målt en bil til 142 km/t på E18 ved Gupemyr i 100 sone og førerkortet til bilfører blir beslaglagt.

Søgne klokken 2203: Redningsselskapet melder at de har rykket ut til Songvår etter melding om person i vannet.

Redningsleder Steinar Vatne på Hovedredningssentralen (HRS) Sola sier til N247 at vedkommende er tatt vare på, men det er usikker om det er personen eller en motor som har havnet i vannet.

Klokken 22.26 melder Redningsselskapet at person hentet om bord og blir fraktet til land. Alt står bra til.

– Godt utvist sjømannskap av dykkerbåten Risøy, skriver redningsselskapet på Twitter..

Mosby, RV9 klokken 16.02: Melding om at en politipatrulje kommer over et synkehull i veibanen på RV9. I følge meldingen er hullet cirka én meter dypt.

– Vi varsler VTS for utbedring og blir på stedet inntil entreprenør er på plass. Fædrelandsvennen, melder operasjonssentralen.

Søgne klokken 13.14: 110-sentralen melder at brannvesenet rykker ut på et trafikkuhell på Gamle Årosvei.

I følge N247s reporter på stedet dreier uhellet seg om en personbil som har kommet utenfor veibanen på stedet og truffet en stein. Det skal ikke være personskade som følge av uhellet. Bilen har fått en store skader etter sammenstøtet.

– Utrykningsleder Olav Framvik i KBR Søgne og Songdalen sier til N247 at årsaken til uhellet er at bilen har sklidd på noe grus og truffet en stor stein. I følge utrykningslederen fikk bilen store skader i uhellet.

Songdalen klokken 11.40: Politiet fikk melding om bil som skulle ha vært involvert i ulykke på Songdalsvegen i området Gjervoldstad.

– Ukjent hva dette dreier seg om. Meldingen er kommet inn fra automatisk oppringing fra bilen. Nødetatene på vei, melder politiet på Twitter.

Kort tid senere melder politiet at de ikke har funnet aktuell bil i området og forsøker å komme i kontakt med eier.

Fædrelandsvennen skriver at det skal være en motorsyklist som har mistet mobiltelefonen under kjøring og en app skal ha utløst alarmen.

– En slik melding gir oss et registreringsnummer og koordinater for ulykkesstedet. Det kan være mulig å opprette kontakt med folk i bilen via meldingen, men det gikk ikke her, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder-politiet til avisen og legger til at dette viser at et slikt system kan være ganske sårbart.

Først halvannen time etter at meldingen kom inn fikk politiet kontakt med familie til motorsyklisten og fikk beskjed om hva som hadde skjedd.

Kristiansand klokken 09.15: Politiet får melding om tyveri og skadeverk på flere postkasser i Slettheiveien 45.

– Vaktmester skal varsle beboere på stedet slik at forholdene kan anmeldes, skriver operasjonslederen.

Søgne klokken 0115: Politiet har tatt kontroll på en meget beruset kvinne på Tangvall, hun ble ivaretatt av familie.

Kristiansand 00.06: UP har avviklet trafikkontroll på E18 v/Hånes. 10 fikk bot for å ha kjørt for fort, høyeste hastighet målt til 109 km/t i 80-sone, melder politiet på Twitter.

Fredag

Brennåsen kl. 2340: Politiet har stoppet en bil på Brennåsen, fører har ikke gyldig førerkort og mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Nødvendige prøver blir sikret, skriver politiets operasjonsleder.

Mosby klokken 15.22: UP har hatt laserkontroll på RV9. og utstedt 15 forenklede forelegg, med høyeste hastighet 67 km/t i 50-sone.

Mosby klokken 11.14: UP har avholdt trafikkontroll på FV405 ved Mosby.

– Det ble utferdiget 11 forelegg. Høyeste hastighet målt til 69 km/t i 50-sone. Én fører nektet å vedta forelegg og blir anmeldt. En annen fører blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, melder politiet på Twitter.

Holbergsgate klokken 02.13: To menn 40 årene er pågrepet for innbrudd i privat bolig, opplyser Agder-politiet.

Tollbodgaten klokken 12.35: En mann i 30-årene bortvises fra sentrum etter ordensforstyrrelse.

Torsdag

Søm klokken 23.44: Politiet får melding om skadeverk på næringsbygg og søker etter gjerningsperson uten resultat.

Odderøya klokken 23.00: Politiet får melding om person som er utsatt for vold.

– Fornærmede skal ha blitt slått i ansiktet og tas med av ambulanse. Gjerningspersonen har forlatt stedet og det opprettes sak, skriver politiet på Twitter.

Kvadraturen klokken 21.07: Politiet er i kontakt med en person som skal ha vært utsatt for vold.

– Fremstår ikke som alvorlig skadet. Politiet søker etter flere personer som skal ha vært involvert i hendelsen uten resultat, opplyser operasjonslederen på Twitter.

Kvadraturen klokken 14.40: Politiet får melding om en person som går med våpenliknende gjenstand i bukselinninga.

– Vedkommende har ikke vært truende. Flere patruljer mot stedet og får kontroll på personen. Viser seg å være et replikavåpen. Det er besluttet pågripelse av jourhavende jurist og personen blir innsatt i arrest. skriver Agder-politiet på Twitter.

Mosby klokken 09.15: – 110-sentralen melder om røykutvikling fra enebolig. Nødetatene rykker ut til stedet. Beboer(e) på stedet skal være ute av bygget, melder Agder-politiet på Twitter.

Kort tid senere melder politiet at det ikke er behov for politi eller ambulanse på stedet. Årsaken til røykutviklingen var matlaging.

Vennesla klokken 07.24: Politiet melder om innbrudd i en kirke i bygda. Politiet har vært på stedet og foretatt undersøkelser.

Tirsdag

Søgne klokken 17.23: Politiet melder om en bil som har mistet et dekk på E39 vest for Vollebergtunellen.

– Dette dekket skal ha truffet en buss som kom i motgående retning. Ikke meldt om personskade. Redusert fremkommelighet og hastigheten er satt ned på stedet. Politiet bistår på stedet, melder Agder politidistrikts operasjonsleder.

Like over klokken 18.00 meldes det at det er materielle skader på buss og partene ordner opp seg i mellom. Trafikken går igjen som normalt.

Kristiansand klokken 1615: Agder-politiet melder at en mann er anmeldt for kjøring med bil i påvirket tilstand.

Kristiansand klokken 15.32: Politiet får melding om at det har vært et trafikkuhell på E18 ved Vige/Narviga. Vestgående løp.

– En lastebil og personbil er involvert. Redusert fremkommelighet. Ikke meldt om personskade. Politiet bistår på stedet, melder politiet på Twitter.

10 minutter senere opplyser politiet at bilene er fjernet fra veibanen.

Mandag

Kristiansand klokken 18.57: En mann er pågrepet og anmeldt etter å ha utført vold (kroppskrenkelse) og kommet med diverse ukvemsord mot ansatte på en dagligvarebutikk i sentrum. I følge politiet er det ikke meldt om meldt om alvorlig personskade.

Søgne klokken 15.49: Politiet melder om et mulig innbrudd i bolig i Røsstadveien og undersøker åstedet.

Kristiansand klokken 15.38: En mann er anmeldt for tyveri fra en butikk og forsøk på tyveri av en sykkel.

– Mannen tatt av politiet etter gode vitnebeskrivelser fra publikum. Begge forholdene har skjedd i sentrum, melder Agder politidistrikt på Twitter.

Vennesla klokken 11.09: En bil har kjørt av veien i Lomtjønvegen. Politi og ambulanse på vei til stedet. En person har gått fra stedet, men er lokalisert på en adresse i nærheten, opplyser Agder-politiet.

Marnardal klokken 10.46: Melding om to biler involvert i trafikkulykke på Marnarveien ved Monen.

– Ukjent skadeomfang. Melding kom inn via Ecall fra en av bilene. Nødetatene kjører til stedet og det skal ikke være noen som er fastklemt. Fremstår ikke som alvorlig ulykke, melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 07.00: Politiet melder om en trafikkulykke E39 ved avkjørsel til Bukksteinsdalen.

– To biler og to personer skal være involvert. Ukjent skadeomfang. Nødetatene på vei, melder politiet på Twitter.

Kort tid etter melder politiet at ingen personer er fastklemte og at trafikken flyter forbi. I følge Googles trafikkart er det noe saktegående trafikk på stedet, retning øst.

– To personer kjøres til sykehus for en sjekk etter det som er en påkjørsel bakfra, melder Agder-politiet like før klokken 08.00.

Klokken 08.39 melder politiet på Twitter at begge bilene er berget og fjernet fra stedet.

Søndag

Vågsbygd klokken 22.22: Politiet stopper en bilfører som mistenkes for å kjøre i påvirket tilstand. Vedkommende har ikke gyldig førerkort og fremstilles for blodprøvetaking.

Kristiansand søndag ettermiddag: Politipatrulje har kontroll av bilfører i Randesund.

– Det er mistanke om kjøring uten gyldig førerkort og i påvirket tilstand. Vedkommende nmeldes også for fartsovertredelse og fremstilles for blodprøvetaking, opplyser politiet på Twitter.

Det skrives videre at det er gjort beslag av mindre mengder narkotika i kjøretøyet.

Søgne klokken 06.20: Politiet får melding om drivende båt utenfor Bukkmannholmen vest i Søgne-skjærgården.

– Brannbåt fra KBR Søgne og Songdalen og luftambulanse på vei mot stedet. Uklart om det er personer om bord. Hendelsen ledes og koordineres av Hovedredningssentralen, melder politiet på Twitter like over klokken 07.00.

Også Redningsselskapets RS Bill fra mandag er på vei.

Få minutter senere melder politiet at brannbåten er ute ved båten, og melder at alt tyder på at dette er en båt som har slitt seg.

Kald: KBR Søgne og Songdalens utrykningsleder, Stian Moy Holmesland sier til N247 at motoren var kald, kartplotteren slått av og strømmen avslått.

KBR Søgne og Songdalens mannskaper har tatt båten inn til Trysnes brygge hvor den nå ligger trygt.

– Alt tyder på at båten har slitt seg og vi tar den nå inn til Trysnes Brygge. Skulle noen kjenne denne båten bes de ta kontakt med politiet på telefon 02800. De vil videreformidle opplysninger om hvor nøklene kan hentes, sier han.

Kristiansand Kl 0608: Melding om ruteknusing på Karuss skole.

– En god melder kunne geleide politiet så godt at vi nå har kontroll på tre mindreårige gutter som kan mistenkes for skadeverket. Guttene vil bli anmeldt for dette, og er i ferd med å bli tilbakeført til sine foresatte, skirver Agder-politiet på Twitter.

Litt senere melder operasjonslederen at flere ruter er knust og byggeier er varslet slik at sikring kan iverksettes.

Kristiansand klokken 03.44: En ung kvinne innbrakt til drukkenskapsarrest fra gate i sentrum som var for beruset til å ta vare på seg selv.

Kristiansand og Arendal klokken 05.30: Politiet har gjennom natten mottatt noen telefoner fra personer som har fått nattesøvnen forstyrret grunnet høy musikk fra russen. Noen av disse har politiet hatt kapasitet til å undersøke nærmere.

Ruskjøring: Ut over dette har natt til søndag vært preget av en de ordensforstyrrelser med påfølgende bortvisninger av politipatruljer og pågripelser. Flere sjåfører mistenkes for ruskjøring. Blant annet på Nodelandsheia, i Mandal, Vågsbygd, Lund, Flekkefjord og sentrum av Kristiansand.

Lørdag

Kristiansand klokken 22.41: En bil har kjørt fjellveggen i Flekkerøytunellen.

– Politiet er på stedet. En person i bilen og fører er uskadd. Bilen står ute av vegen, melder politiet på Twitter.

Lørdag

Flekkerøytunnelen klokken 22.41: Politiet melder at en bil har kjørt fjellveggen i Flekkerøytunellen.

– Politiet er på stedet. En person i bilen og fører er uskadd. Bilen står ute av vegen, melder politiet på Twitter.

Kristiansand sentrum klokken 18.20: Politiet får telefon fra en butikk som opplyser at en kunde har angrepet annen kunde.

– I tumultene faller en kniv ut fra angripers veske. Politiet til stedet og får kontroll på mistenkte. Vedkommende er besittelse av en Ipad med inskripsjon tilhørende annen bedrift. Anmeldes for besittelse av kniv, ordensforstyrrelse, besittelse av mindre mengder narkotika og heleri, melder politiets operasjonsleder på Twitter.

Kristiansand klokken 15.11: Politiet i Agder melder at det for tiden er feil på telefonlinjer. Det er ikke mulig å kontakte politiet på telefon 02800. Ved behov for akutt hjelp ring 112. Det jobbes med å rette feilen.

Klokken 17.41 melder Agder-politiet at alle telefonlinjer inn til stasjonen er oppe og går igjen.

Tånes klokken 13.01: – I forbindelse med øvelse ved Tånes lykt mellom Mandal og Søgne gikk en øvingsdukke ned. Denne kan potensielt dukke opp igjen, men vi antar den forblir på bunnen. Dersom noen ser denne bes det tas kontakt med #RS157 Bill på 916 79 657, melder Redningsselskapet på Twitter lørdag ettermiddag.

Kristiansand natt til lørdag: Politiet har gjennom natten stoppet to personer som anmeldes for promillekjøring. Den ene under en fartskontroll ved Rona, den andre i Tollbodgata i Kvadraturen hvor sjåføren blåste godt over lovlig verdi. Ut over dette er det ikke meldt om hendelser av betydning i distriktet frem til lørdag morgen.

Fredag

Kristiansand klokken 23.45: – Politiet har pågrepet en person som oppførte seg truende inne på utested i sentrum. Vedkommende hadde i tillegg forbud mot å oppholde seg i sentrum på dette tidspunktet. Vedkommende kjøres til arrest og sak opprettes, melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 21.37: Nødetatene rykket ut til melding om en trafikkulykke på Holteveien ved Tømmerstø. En enslig bil hadde havnet i grøfta. Det viste seg etter hvert at seks personer var i bilen, flere under 18 år, inkludert sjåføren. Samtlige blir kjørt til sykehus for oppfølging, to med skader og fire for sjekk på grunn av høy hastighet.

Tangvall klokken 15.39: Politipatrulje har stoppet en bil med falske kjennetegn.

– Det er mistanke til at disse er stjålet. Fører mistenkes også for kjøring i ruset tilstand og besluttet pågrepet. Kjøres legevakt for blodprøve, melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 13.27: - Melding om person med øks på privat adresse i kvadraturen. Politiet er på stedet og har kontroll på aktuell person, melder Agder-politiet fredag ettermiddag.

Klokken 13.52 melder politiet at personen med øks har forsøkt å bane seg adgang til et lokale for å hente eiendeler, blir pågrepet og patruljen oppretter sak på forholdet.

Kristiansand fredag ettermiddag: Mannen i 20-årene som var meldt savnet fra en institusjon siden torsdag kveld er funnet i god behold.

– Han er i god behold, men vil bli overtatt av Helse for videre oppfølgning. HRS er varslet og leteaksjonen avsluttes. Politiet takker alle som har deltatt, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand 09.33: Politiet får melding om arbeidsulykke hos bedrift i Dronningens gate. En person person er kjørt til sykehus for behandling etter å ha fått en tung gjenstand over seg. Vedkommende har ikke vært fastklemt, melder Agder-politiet på Twitter som foretar undersøkelser og avhører vitner på stedet.

– Den skadede har fått en bjelke over seg i forbindelse med arbeid. Arbeidstilsynet er varslet og politiet oppretter sak på forholdet, melder politiet klokken 11.17.

Kristiansand: Torsdag kveld ble det satt i gang søk etter en savnet mann i 20-årene i Kristiansand.

«Mulig i området Gimlekollen, Fagerholt, Gill, Jegersberg. Beskrivelse: Mann, 180 cm, normal kroppsbygning. Iført mørke bukser, arbeidsjakke med refleks. Går sakte. Ta kontakt med politiet ved tips i saken», skriver Agder-politiet på Twitter.

Per fredag morgen er det ikke meldt om funn. Fædrelandsvennen skriver at mannens mobiltelefon er funnet og at søket utvides.

– Nå leter politiet, Røde Kors, Norske redningshunder, redningshelikopteret, politihelikopteret fra Hovedredningssentralen på Sola og flere politihunder etter mannen. Vi kommer nok også til å tilkalle Sivilforsvaret, Norsk folkehjelp og muligens enda flere nå på morgenen, sier operasjonsleder Audun Eide til avisen.

- Vedkommende er savnet fra en institusjon i Andreas Kjærs vei på Eg, noe politiet fikk melding om klokka 18.02, skriver avisen videre.

I følge politiets operasjonsleder er ikke mannen godt i stand til å ta vare på seg selv.

Torsdag

Kristiansand klokken 21.25: Politiet får melding om slagsmål mellom tre personer i sentrum. Politiet er i kontakt med noen parter og undersøker hendelsen. En mann blir kjørt til legevakt for oppfølging og en kvinne som er slått til har oppsøkt lege selv. En mann er pågrepet og anmeldt for å ha utøvd vold mot de to, opplyser politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 16.55: – Melding om at en mann har vært i hagen på en privat adresse i Suldalen. Mannen stakk av før politiet ankom. Politiet har lett etter mannen i området uten å se noe til ham. Ikke meldt om at noe er stjålet foreløpig, opplyser Agder-politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 16.25: Politiet får melding om mann som forstyrrer ro og orden i sentrum på grunn av skremmende adferd ovenfor publikum. Patrulje kjører mannen hjem og bortviser han fra sentrum.

Mandal klokken 13.49: Vegtrafikksentralen melder at E39 i Mandal er åpnet etter bilberging. Det var en lastebil som fikk stans inne i Kirkeheitunnelen og måtte stenge Europaveien.

Vågsbygdveien v/ Møvik klokken 13.04: Politiet melder at de har avholdt fartskontroll i 50-sone. Syv førere fikk bot og høyeste hastighet målt til 64 km/t.

Mandal E39 klokken 11.50: En tankbil har fått stans i Kirkeheitunnelen i Mandal.

– Vestgående retning. Tunnelen vil bli stengt inntil tankbil har kommet seg ut. Berging skal være rekvirert og politipatrulje på vei til stedet, melder Agder-politiet.

Songdalen klokken 10.48: UP har hatt kontroll på FV461 ved Hortemo.

– To sjåfører fikk forelegg for fart. Høyeste hastighet var 65 km/t i 50-sone. I tillegg ble det et førerkortbeslag på grunn av antall prikker, melder politiet på Twitter.

Eldre hendelser finner du her

Powered by Labrador CMS