Gode og fornøyde Søgne-spillere fra venstre Mads L. Engenes, Torstein Lia Stålesen og Arne Thomas Nygård.

Endelig vant Søgne-herrene

Søgne-målvakt Kjetil H. Eeg var fornøyd med seier og egen innsats.

Søgne – Farsund/Lista 25 – 19 ( 11 – 12 ) håndball 4. divisjon herrer, Tinntjønnhallen, onsdag kveld.

Etter sju strake tap ble det endelig seier for Søgne HKs herrelag i 4. divisjon. Etter en meget god start på kampen var hjemmelaget i ledelsen 5 – 1 allerede etter fire spilte minutter, etter denne gode starten slet hjemmelagets spillere veldig med å overliste bortelagets gode målvakt som etter flotte redninger stadig sendte av sted flere perfekte kontingspasninger som resulterte i scoringer som gjorde at kampen snudde fullstendig.

Kun to Søgne-scoringer i løpet av atten minutter gjorde at bortelaget plutselig var fire mål foran i målprotokollen. En for dagen opplagt spillende trener Torstein Lia Stålesen fant etter hvert frem til nettmaskene og var sterkt medvirkende til at hjemmelaget reduserte bortelagets ledelse inn mot pause slik at det stod 11 – 12 på resultattavla da dommerduoen blåste for pause.

Godt forsvarsspill

Som i første omgang var det hjemmelaget som kom best i gang og seks minutter inn i andre omgang var laget i ledelsen med fire mål. På stillingen 20 – 15 midtveis i omgangen fikk bortelagets målvakt Adrian Simonsen en skade som gjorde at bortelaget måtte sette en utspiller i mål resten av kampen, som gjorde at hjemmelaget kunne surfe inn en fortjent seier 25 – 19.

Torstein Lia Stålesen scorer fra distanse.

Meget godt forsvarsspill kombinert med en opplagt Kjetil H. Eeg mellom stengene gjorde at hjemmelaget kun slapp inn sju mål i andre omgang.

Toppscorer for Søgne ble Torstein Lia Stålesen med sju nettkjenninger. Best på hjemmelaget unggutten Mads L. Engenes som fremstod som en bauta i Søgnes midtforsvar.

Tallene lyver

Søgnes spillende trener Torstein Lia Stålesen var godt fornøyd med kveldens seier.

– Helt fortjent at vi vant. Vi burde faktisk stått med flere enn de fire poengene vi har til nå i sesongen. I flere av kampene har vi faktisk vært best så tallene og tabellsituasjonen lyver egentlig. Med flere nye og unge spillere i troppen så har vi mye å gå når det gjelder samspill. Dette vil bli bedre utover i sesongen, som bør resultere i flere seiere i de neste kampene, kommenterte Stålesen like etter kampslutt.