Målscorere i mandagens serierunde: F.v.: Markus Aamodt, Kevin Johansen, Morten Dalene, Jonas L. Seim, Kristian Aarhus og Samuel Lavik.

Søgne-herrene utklasset øyguttene

Publisert Sist oppdatert
Fremtiden ser lys ut: Fra venstre Jens Drange Karlsen, Kristian Aarhus, Jonas L. Seim, Samuel Lavik Tom Fredrik Aamodt og Thomas Aarhus.

Søgne – Fløy 2 9 – 0 ( 3 – 0 ) 4. divisjon fotball herrer, Søgne stadion, mandag kveld.

Et meget tent og løpsvillig hjemmelag var fullstendig overlegne i kveldens kamp mot Fløy 2. Vi drister oss til å si at dette var årsbeste fra et for tiden formsterkt og scoringsvillig Søgne-lag.

Til pause var hjemmelaget i ledelsen med 3 – 0 etter scoringer av Markus Aamodt, Kevin Johansen og Jonas Seim.

Masse bytter i andre omgang

Etter syv minutters spill i andre omgang var kampen avgjort da Markus Aamodt med en hard markkryper økte hjemme ledelsen til 4 – 0. Dette gjorde at Søgne-trener Lennart Aamodt kunne starte en masse innbytting av flere juniorspiller og en superveteran. Selv med alle byttene fortsatte hjemmelaget sitt gode spill og de spilte seg frem til masse sjanser som gav både scoringer og flere stolpeskudd.

Fortsatt god nok: Morten Dalene med et mål og tre assist.

En som imponerte i kveld var super-veteran Morten Dalene som i løpet av en halv times spilletid noterte seg for én scoring og hele tre asssist. Til slutt ente kampen med 9 – 0 seier til hjemmelaget.

Best på et meget godt Søgne-lag var unggutten Jonas Seim som spesielt før pause herjet med sin motspiller ute på venstre-kanten.

Med den formen Søgne-laget viser for tiden så skal opprykksjagende Express få kjørt seg når de gjester Søgne stadion kommende lørdag kl 15.00.