«Hurtigtoget» Søgne HK rundspilte Grindheim

Publisert
Søgne HK - Grindheim 31-15 (15-6), kvinnenes 4. divisjon Tinntjønnhallen.
Det sa seg egentlig selv, topplag mot bunnlag hvor topplaget styrer rett mot opprykk til 3. divisjon neste sesong.
Allerede onsdag kveld kan opprykkbeskjeden komme hvis Giv Akt går på en smell mot AK 28 i seriekampen i Kristiansand. Med seier til Giv Akt må Søgne HK stikke av med ett poeng i en av de to siste kampene, den første sjansen neste mandag mot AK 28 i Tinntjønnhallen eller i en mulig seriefinale mot Giv Akt i Lindesneshallen 3. april. 
Det er Greipstad 2 som leder serien, men de kan ikke rykke opp på grunn av at deres «3. divisjonslag» spiller i fjerdedivisjon og kan ikke rykke opp av den grunn.
Fem bytter
I mandagens kamp mot Grindheim tok trener Bjørn Hagen timeout etter ni minutters spill på stillingen 9-3. Det minuttet benyttet Hagen til å bytte inn fem spillere slik at store deler av de 16 spillerne i stallen allerede hadde vært på banen før det var spilt ti minutter.
Gjestene virket ikke spesielt motiverte for seriekamp med to poeng på 18 spilte kamper og ble en enkelt match for Søgne-jentene. Når det er sagt spilte jentene til tider en forrykende håndball og benyttet sine «hurtigtog» i kontringer som det luktet svidd helt til Byremo.
- Toppen av 3. divisjon
- Det er fart og kontringer vi er sterke på, i tillegg til et vannvittig forsvar. Seks i mot i første omgang er sterkt. Dette skal skal vi satse på videre, enten i denne divisjonen eller i 3. divisjon. Vi er nå en god tropp og kun en spiller forlater oss neste sesong. Vi trenger to tre spillere for å styrke oss mot en ny sesong, får vi et opprykk og får til disse spillerne skal vi kjempe i toppen av 3. divisjon neste år, sier en ubeskjeden trener til N247.
Artikkelen fortsetter under bildet.
- Etter siste seriekamp 3. april tar vi ferie, men 22. mai er vi i gang igjen og skal trene knallhardt frem til seriestart 2019/2020, sa trener Bjørn Hagen til N247 etter en overbevisende seriekamp mot tabellbunn Grindheim mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
Til timeouten etter ni minutter sier Hagen at det var en praktisk måte å bytte inn fem nye spiller på.
- Det hadde blitt et kaos å få til fem bytter under spillet, sa han.
Linda Govertsen Bjelland ble mandagens mestscorende med syv mål, og hele 10 spillere kom på scoringslista i en kamp som kan karakteriseres som en enkel match for Søgne-jentene.
Hanne Greibesland bryter gjennom Grindheim-forvaret og setter ett av sine to mål i kampen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS