Ikke agurk-, men tomatnytt: Sjekk denne!

Publisert

Neida, dette er ikke agurknytt, men helt ekte tomatnyheter. N247 har oppfordret leserne til å sende inn sine beste sommerbilder, og det var akkurat det Kristin Tangvall Mydland gjorde. Hun har et drivhus i hagen og der finner vi både tomat, agurk, paprika med mer. 
- Den tomaten vi fikk på en av plantene i år var så spesiell at vi var i tvil om vi turde spise den eller om den kunne være manipulert på en eller annen måte, sier Mydland med et smil når vi besøker henne i drivhuset. 
Nå er tomaten moden og spiseklar, men da Mydland først tok bilde av den merkelige skapningen var den i en fargekombinasjon som fikk tankene i helt andre retninger enn tomat. 
- Tomat eller and, var spørsmålet. Svaret må vi kanskje låne fra Ole Brumm. 
- Jatakk, begge deler. 
Bildet under: Slik ser tomaten ut ferdig moden og spiseklar. (Foto: Jon Aamodt). 
Sist oppdatert 08.08.2018 klokken 09:56 av Nicolai Prebensen
- Nå er den moden, men vi vet ikke om vi tør spise den, sier Kristin Tangvall Mydland om den finurlige tomaten som dukket opp i drivhuset hennes. (Foto: Jon Aamodt)
Ikke alt er hva det ser ut til å være i hagen til Mydland. Det vi trodde var et plommetre, er hverken plommer eller andre ting vi er vant til å se i norske hager, men et ferskentre som snart har modne frukter. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS