– Vestgående felt på Stauslandsveien vil trolig være stengt noen måneder, sier Ronny Hjemlestad til N247.

Stauslandsveien midlertidig stengt retning vest

Publisert

Ingeniørvesenet i Kristiansand kommune starter nå arbeid med å legge nye ledninger for vann, kloakk og overvann langs Stauslandsveien i Søgne.

– Vestgående kjørefelt fra Grøngjelet mot Hølleveien er stengt for trafikk fra og med i dag onsdag, sier Ronny Hjemlestad til N247.

Vestgående trafikk blir nå henvist til å kjøre via Søgneveien, forbi Søgne gamle prestegård og Tjomsemoen videre mot Tangvall. Østgående felt på Stauslandsveien er åpent for fri ferdsel.

– Vi er litt usikre på hvor lenge kjørefeltet blir stengt. Vi trenger noe tid til å se hvordan grunnforhold er på stedet, men veien vil trolig bli stengt noen måneder, sier Hjemlestad.

Det skal legges nye rør for vann, kloakk og overvann rundt 300 meter østover fra Hølleveien. Videre mot Føreid er det kun overvann som skal legges i nye rør.

Omkjøring er skiltet fra Stauslandsmoen via Søgneveien videre mot Tangvall.

– Vil bli stengt gjennom boligfelt

Hjemlestad opplyser videre at ingeniørvesenet er kjent med at det finnes lokale omkjøringer på stedet.

– Disse vil også bli skiltet med gjennomkjøring forbudt. Vi ønsker ikke gjennomgangstrafikken inn på lokalveiene som i stor grad også er skoleveier. Skilter om dette vil være på plass om kort tid, sier Ronny Hjemlestad til N247.

Powered by Labrador CMS