Watanabeleiren 2023, årets høydepunkt for ivrige karatefolk.

Nytt svart belte i Karateklubben Sør

Publisert

Watanabeleiren 2023, årets høydepunkt for ivrige karatefolk, som finner sted i Karusshallen i Vågsbygd trakk nok en gang deltagere fra ni klubber til tre dagers samling. Over 300 karatefolk var samlet denne helga. Sensei Watanabe var som alltid på plass. Vågsbygd karateklubb gjør en fantastisk jobb i forbindelse med denne leiren.

Karateklubben Sør sendte 39 medlemmer fra 9 til 65 år. 22 av disse skulle prøve seg på nye belter.

For mange var det første gang de skulle gradere på leiren for å vise hva de har lært, så det var stor spenning for mange. Men det er ikke bare trening og spennende graderinger som foregår på leiren. Det er også mye sosialt og aktiviteter for alle.

De første som skulle i ilden var de som skulle opp til 5 Kyu ( oransje belte)

Solvår Kobbevik 12 år, Tobias Antonsen 13 år, Celine Ersland-Keim 11 år, Rolf Freddi Johnsen 11 år, Gabriel Hauge 12 år, Ronja Maximiliansdottir 12 år, Emilie Elfrida Løland 14 år, Maria Andersen 12 år, Pernille Aamdal 12 år, og Hilde Sjørdal Jahr 15 år. Alle kunne ta på seg sitt nye belte på lørdagen.

David Danmai Kjeldsnes-Feland 12 år, Elliot Nibe-Svendsen 14 år, Roy Erling-Nibe 54 år, Sebastian Heltne-Nomeland 12 år og Benjamin Najafi 18 år. De skulle opp til 4 Kyu( grønt belte) Også de kunne stolt ta på nytt belte.

Casper Emil Svendsen 13 år skulle opp til lilla belte(3 Kyu) Det var en veldig fornøyd gutt etter resultatet kom, og han kunne knytte det lilla beltet rundt livet.

Til 1 Kyu ( brunt belte) Monica Sæbø 53 år, hun har trent karate i 6 år., hun har bidratt i klubben som trener, har fullført trenerlissens og gjør en fantastisk jobb for klubben. Monica klarte sin gradering med glans.

Andre Hansen 16 år har trent karate siden han var 9 år. Han står på og gir seg aldri.

Han fikk også sitt nye belte.

Så var det endelig klart for graderingen til det etterlengta svarte belte (1 Dan)

Joakim Nilsen 50 år har trent karate i 5 år, han har vært en stor ressurs for klubben. Han holder treninger to dager i uka, har fullført trenerlissens og er også styremedlem.

Joakim kunne stolt ta i mot sitt nye svarte belte etter mange treninger i både Karateklubben Sør og ekstra treninger i Vågsbygd Karateklubb.

KarateKlubben Sør er veldig stolt av innsatsen til alle, selv om det dessverre ikke gikk veien for alle. Men vi gir ikke opp. Vi bretter opp armene og går for neste mulighet.

Leiren var som alltid vellykket og mange kunne reise hjem med sine nye belter.

Takk til alle foreldre, alle klubbene for innsatsen. Og takk til Coop Extra Lunde og Kiwi Langenes for sponsing.

Gry Stubstad, klubbleder, Karateklubben Sør

Powered by Labrador CMS