Det var første gang i fjor at «Påskespill» i regi av Flekkerøy Misjonskirke ble arrangert i Krageviga. Folk strømmet til, og da det var fylt opp på benkene foran scenen, benyttet publikum seg av de mange fjellknausene som befinner seg i området. Vi lar bildene, som er tatt av Bjørn Pettersen, fortelle litt om søndagens opplevelser inne i det idylliske skogområdet, hvor fotografen selv har vært en av de største pådriverne til å rydde området for massevis av trær og kratt.

Påskespill i Krageviga

Publisert Sist oppdatert

Det var god stemning da Flekkerøy Misjonskirke arrangerte påskespill ved gapahuken i Krageviga for andre året på rad.

Omtrent 400, både små og store, møtte opp for å få med seg Påskens budskap fremført av Ingrid Margrethe Kristensen, Ann Kristin Wigardt og Hege Instanes i ord og toner. Med seg i skuespillet hadde de cirka 30 personer fra Flekkerøy Misjonskirke fordelt på soldater, disipler, dansere, damer ved graven og engel.

Fra påskespillet på Flekkerøy søndag ettermiddag.

Som en avslutning ble det feiret med «korsboller», saft og kaffe mens snøen dalte ned til siste vers av «Deg være ære».

Flott jobb

Dansegruppe fra Flekkerøy Misjonsmenighet på scenen i Krageviga søndag ettermiddag.

Takk til Bjørn Pettersen og dugnadsgjengen for den fantastiske jobben de har gjort (og gjør) i området som gjør det mulig å arrangere påskespill og andre arrangementer. De gjør en flott jobb som kommer alle på Flekkerøy til gode.

Påskespillet er utarbeidet av tidligere ansatte i Solkollen barnehage, og til uka er det igjen tid for å spille stykket i barnehagen. Ann Kristin Wigardt, Ingrid Margrethe Kristensen og Hege Instanes ser frem til å spille i ord og toner igjen for både skole og barnehager.

Powered by Labrador CMS