Ivar Langenes, daglig leder av Urban Pioneers.

Kan vinne gjev pris

Publisert

Fem kandidater fra region Sør skal onsdag konkurrere i regionfinalen i verdens største vekstskaperprogram, EY Entrepreneur Of The Year. Vinneren går videre til finalen i februar, som avholdes i Oslo.

Siden 2002 har 1300 entreprenører deltatt i det norske programmet. 22. november er regionfinalen i region Sør, som består av Agder, Telemark og Vestfold.

– Jeg gleder meg til regionfinalen, som avholdes her i Porsgrunn. Vi har spennende kandidater fra Søgne til Sandefjord, som alle er svært verdige finalister. Dette er et av årets høydepunkter der vi feirer innovasjon, vekstskaping og de som tør å satse, sier regionleder for EY Entrepreneur Of The Year, region Sør, Tor Erik Baksås.

Ina Rosenberg

– I år startet vi i Stavanger, og nå tar vi turen til Porsgrunn, før vi avslutter i Bergen 30. november. I årets program har vi med et knippe dyktige regionale finalister som virkelig evner å tenke nytt, se muligheter og skaper varige verdier og arbeidsplasser, sier Ina K. Rosenberg, ansvarlig partner for EY Entrepreneur Of The Year i Norge

Kandidater fra region Sør er:

  • Marcus Ødegaard, Harmonie Norge AS, Sandefjord
  • Svein Inge Forland, Hybeko AS, Skien
  • Rune Hellingsrud, Monark AS, Hof
  • Lars Kåre Haugen, Systemblokk AS, Bø og Notodden
  • Ivar Langenes, Urban Pioneers AS, Søgne

Om EY Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year (EOY) er verdens største vekstskaperprogram med kåringer i over 60 land.

Fremgangsrike entreprenører stimulerer økonomisk vekst over hele verden. Vi er stolte av å sette innovasjon og nyskaping på agendaen og på denne måten hedre vekstskaperne slik de fortjener. Programmet skal være en hyllest til deg som bidrar med nye ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser - som kommer oss alle til gode.

Powered by Labrador CMS