Malene Ueland (Rema 1000) og Pia Kristine Lieng (Søgne Danseklubb).

– Største sponsorkontrakt noensinne

Publisert Sist oppdatert
Løvenes konge på Agder teater våren 2023.

– Tirsdag morgen signerte Søgne Danseklubb sin største sponsoravtale i historien sammen med Rema 1000 Tangvall. Rema 1000 har de siste tre årene vært en stor bidragsyter i klubben økonomisk, og i dag fornyet vi kontrakten og Rema 1000 blir nå klubbens aller første generalsponsor.

Det skriver Pia Pettersen i Søgne Danseklubb i en epost til N247 tirsdag kveld.

250 medlemmer

Hun skriver videre at klubben i har dag 250 aktive dansere fra 1. klasse til godt voksne og har siden pandemien vokst med både medlemstall og dansetilbud. Høsten 2023 har Søgne Danseklubb flyttet så og si alle dansetimer inn i den nye dansesalen på Tangvall, og store og små dansere er nå i full gang med gratis prøvetimer og oppstart. Denne høsten har også 15 ungdommer fra klubben kvalifisert seg til å representere Norge i VM i Polen. Det planlegges også flere arrangementer for medlemmene i løpet høsten for å varme opp til 10 års- jubileet i 2024.

– Godt med

Støtten fra Rema 1000 vil komme godt med i videreutviklingen av klubben. Klubben har siden pandemien opplevd økning i behov for å dekke kontingenter, og har jobbet for å få en sponsor som kan hjelpe med å holde kostnader for aktivitet og arrangementer nede. Vi er ekstremt takknemlige for at Rema 1000 Tangvall ser verdien i dette og gleder oss til et 3-årig samarbeid.

– Klubben jobber kontinuerlig med å skaffe nye sponsorer. Er du eller din bedrift interessert ta gjerne kontakt med oss, skriver hun.

– En glede

Malene Ueland sier til N247 tirsdag kveld at det er en glede å kunne støtte dette fantastiske tilbudet Søgne Danseklubb gir bygda. Både for ungdom og eldre.

– Klubben gir veldig mange et tilbud som gir veldig mye glede. Det er virkelig gøy å kunne bidra til dette, sier hun.

Rema 1000 Tangvall sponser klubben med 60.000 kroner i året, opplyser Ueland.

Powered by Labrador CMS