Fantastisk sølvmedalje til Søgne-gutta

Publisert Sist oppdatert

I strålende pinsevær var det spennende kamper på Gimle sandvolleyball anlegg lørdag. I G17 var det 3 puljer og våre spillere Jan Einar Holtet (rød t-shirt) og Bernhard Emil Aamodt (orange t-shirt) vinner ganske lett sin pulje med strake 2-0 seiere.

I kvart- og semifinale er det mer jevnspilt, men også her vinner våre gutter 2-0 med litt jevnere poeng.

Så er det finale mot det andre laget i turneringen som også har vunnet alle sine kampet i puljespill og sluttspill 2-0. Her kommer våre gutter til kort 0-2 mot et sterkt lag fra Kristiansand Sandvolley Klubb, (KSK) 21-14 og 21-16 som er ganske klare sifre i vår idrett.

Det var flere kommentarer fra trenere fra de andre klubbene at laget vårt utmerker seg på teknikk. Det går så det suser med hoppserver, tekniske perfekte smasher og bra feltforsvar.

Vår klubb bærer preg av at vi ikke har trent på sand fordi banene på Tangvall jo ble feilkonstruert og bygges nå om. KSK har trent i månedsvis på sandbaner allerede og ligger flere hestehoder foran oss i samspill og taktikk selv om vi matcher dem på teknikk. Realiteten for vår klubb er to år uten treningsanlegg, og også denne sesongoppkjøringen spolert.

Det blir likevel en grand finale og avslutning for mange års god klubbinnsats hele juli med «Sommer i sanda» prosjekt, gratis heldags all-idrett fire dager i uka med gratis grillmat, musikk, hang-out lounge og mye moro for alle som vil fra 12-20 år.

Powered by Labrador CMS