250 fra Søgne Danseklubb på kino.
250 fra Søgne Danseklubb på kino.

250 dansere på kino

Publisert Sist oppdatert

I 2024 skal vi feire 10 år siden den aller første dansetimen i Langenes gymsal og starten på eventyret om Søgne Danseklubb. I vår satt vi opp dansefortellingen om løvenes konge på Agder Teater. Med tre fullsatte forestillinger, en dugnadsånd fra foreldre som ikke likner noe annet, og ikke minst et fellesskap hvor vi fikk oppleve drømmen om å danse på en stor scene, kan vi trygt si det ble en suksess for danserne våre! 

Tirsdag 16. januar klokken 17:00 inviterte vi alle barn og ungdommer i Søgne Danseklubb velkommen til GRATIS kino på Kristiansand Kino. Vi, ved hjelp av sponsorene våre, Rema 1000 og Søgne og Greipstad sparebank, hadde kjøpt billetter til alle danserne våre. Når filmen startet skulle endelig danserne få se hvilken forestilling vi setter opp på Agder Teater 8. & 9. juni 2024. 

Jubelen satt høyt da godt over 250 publikummere i alle aldre fikk høre nyheten om at vi skal sette opp Aladdin på Agder teater. Allerede neste uke starter alle partiene med forberedelser. Vil du være med på jubileet vårt? Hele uke 4 har vi gratis prøvetimer til alle klassene våre. Ta kontakt med Pia (94814558) for gratis prøvetime.

Powered by Labrador CMS