Avsluttet serien med seier over serievinneren

Søgne-damene hadde ett mål for onsdagskvelden, å vinne over Gimletroll. Søgne styrer så å si hele kampen, men etter 36 min setter Gimletroll ballen i mål.

Søgne fortsetter å presse og endelig etter 44 min sitter målet for Søgne. Vi går til pause på stillingen 1-1.

I andre omfang fortsetter Søgne å jakte på flere mål, etter 53 min får keeperen til Gimletroll rødt kort og Gimletroll må spille med en dame mindre.

Søgne presser og har mange skudd på mål, men keeper redder. I 84 min setter Waranya sitt andre mål for kvelden. I det 90 minuttet setter Stina 3-1 og Søgne vinner 3-1.

Søgne har hatt en fantastisk høstsesong og ender på femteplass på tabellen og beholder plassen i 4. divisjon med 20 kamper spilt og 23 poeng.