G12 har sin aller første borte-cup i Vildbjerg, og en spent gjeng har i ettermiddag spilt sin første kamp i utlandet. Dagen startet med mindre bra vær, men akkurat i tide til kampstart klarnet det til. Guttene spilte bra og hadde mange sjanser i deres første kamp, hvor vi møtte Klitmøller. Vått gress og våte forhold, kampen endte med 3-0 seier og en fornøyd gjeng ser allerede frem til morgendagens kamper.

Over 300 på cup i Danmark

Publisert Sist oppdatert
Søgne FKs J15 på ferjeterminalen i Kristiansand like før avreise.

Søgne FK har i de siste årene reist på felles turneringer for å bygge felleskap og glede for mange.

Vi begynte med dette lenge før Cocid-19 kom og hadde en stopp med dette i to år. Vi fikk gjennomført reiser også i 2022.

Denne sommeren har vi en rekorddeltakelse med 200 personer som har reist til Danmark og Vildbjerg Cup med Søgne FK. Vi antar at det er over 300 Søgne-folk her nede nå vi regner med med spillere, ledere og foreldre.

Søgne FK stiller med følgende lag her nede:

Ett lag fra G-12, to lag Fra G-13, to lag Fra G-14, to lag fra G-15, to lag fra J-13 og ett lag fra J-15. Så mange lag har vi ikke vært på tur før.

Gutter 15 har hatt en fantastisk turnering til nå.

Torsdag ble det 3-0 seier til G15-1 men tap for G15-2. Artig at Jarl Adrian Brynhildsvold scoret som bestilt mot det danske laget Jarl Arden.

G-15 kjørte på noe enormt på banen fra første stund i kampen mot det danske laget. Det var en meget gøy kamp og se på.

G-14 stiller med to lag til årets Vildbjerg cup.

Ett G-11er og ett G-8er lag.

Etter innmarsj på stadion tok vi turen til baneområdet, hvor dagens kamper skulle spilles. Noen av foreldrene fikk handlet litt lunsj til oss, rett før himmelen åpnet slusene.

Søgne FKs G14 på cup i Danmark.

Søgne G14 startet cupen mot et godt dansk lag, som presset oss til å gjøre enkle feil som førte til to sjappe scoringer i første omgang. Vi hevet oss i 2.omgang og hadde mulighet for utligning. Surt 0 - 2 tap, og våte gutter vender tilbake til Snejberg skole for en dusj og tørking av våt tøy.

Fredag starter første kamp 11.00. Guttene er klare for revansj.

Jenter 13 har kun vært i aksjon med ett av to lag til nå.

De spilte i går (torsdag) mot Store Hedding Boldklubb og hadde en fantastisk kamp. Begynte heller litt slapt men kom veldig bra tilbake.

Jentene lå under 0-1 til pause men en fin snuoperasjon ledet jentene til 3-1 seier. Målskårere Tilde Seim, Malin Haugland og Isa Karstensen.