Caroline med storeslem i Oslo

Caroline og resten av Søgne-gjengen har vært i Oslo-området for en av årets største begivenheter. Det var duket for Norma Open og Oslo Open, i tillegg til de mange konkurransene som ligger rundt i området. Caroline skjøt fem stevner, og vant hele tre (!) av dem, mens hun ble nummer to og fire på de to resterende.

Det var utrolig mange gode resultater fra våre skyttere denne helga, men Carolines summer var desidert de beste. Vi trekker frem vår formann Magne Lorentzen (klasse V65), som skjøt til 250 på Norma Open, og Tor Harald (klasse 5) som slo til med fantastiske 250 poeng på samme stevne.

Caroline hadde 249 på Norma Open, 349 på Østrestevnet, 349 på Riflen/Skogers høststevne, 249 hos Asker, før hun avsluttet det hele med fantastiske 250 poeng på selveste Oslo Open. Hun mistet altså kun fire (!) poeng på fem stevner! Det er nærmest uhørt.

På den store finaledagen, søndag, var Caroline og Tor Harald først kvalifisert til Norma Opens finale. Her endte Caroline på fjerdeplass, mens Tor Harald endte niendeplass. Deretter gikk turen til Nordstrand og Oslo Open, der Caroline lå på skive 1 med sine 250 innledende poeng. Etter en strålende, og ekstremt spennende finale, endte Caroline opp med å skyte 98 poeng på 10 enkeltskudd stående, og vinne Oslo Open med 348 poeng! En Søgne-skytter har nå vunnet Oslo Open to år på rad, etter at Aleksander Teisrud vant Oslo Open i fjor. Den trenden liker vi i Søgne skytterlag!

Søgne har også deltatt på lagskyting på både Oslo Open og Norma Open. På Oslo Open ble det en flott andreplass for Søgne 1 (Peter Sørli, Caroline F. Lund, Aleksander Teisrud), kun ett poeng bak Jondalen som vant, mens Søgne 2 (Mette E. Finnestad, Tor H. Lund, Arnfinn Bakkevoll) kom på fjerdeplass. På Norma Opens lagskyting ble det nok en andreplass for Søgne 1 (Harald Englund, Peter Sørli, Caroline F. Lund) kun to poeng bak Høland/Bjørkelangen som vant. Søgne 2 (Aleksander Teisrud, Mette E. Finnestad, Magne Lorentzen) stoppet på en fin 4. plass. Søgne 3 (Johan Sørli, Tor H. Lund, Arnfinn Bakkevoll) endte på 8. plass, mens Søgne 4 (Jon O. Jåtun, Andreas F. Lund, Kirsten Sørli) stoppet på en 48. plass. Det deltok 58 lag i lagskytingen.