Søgne turnforenings juleoppvisning

Publisert Sist oppdatert

Søndag 3. desember feiret Søgne turnforening sin 41. juleoppvisning. Det var den aller første juleoppvisning på Tangvall idrettssenter.

Gymnaster hadde med seg foreldre, søsken, besteforeldre, tanter, onkler og gode venner som inntok tribunen og ble med på festen. I alt var det nærmere 900 tilskuere fordelt på to forestillinger etter hverandre.

Tema for årets juleoppvisning var barnefilmer, som passer seg kanskje ekstra bra nå i desember. Vi fikk se innslag fra Minions, Frost, Den lille havfruen, Ninja turtles, Barbie, Flåklypa og mange flere. Trenerne hadde gjort nøye forberedelser for at hver parti skulle skinne på sitt beste.

Søgne turnforening har vokst både i størrelse og tilbud det siste året. I stillegående til turn og parkour så var mange barn som var svært imponert over frittstående, som er nytt i år. Partiet voksenturn er også nytt av året, og vi fikk se flere voksne gymnaster som nå er engasjerte trenere, noe som er svært viktig for klubben.

Alle idrettslag er avhengig av engasjerte frivillige for å kunne gi barna det beste tilbudet. Søgne turnforening er svært takknemlig for alle som stilte med hjelp i kulissene. På årets juleoppvisning valgte klubben å hedre en av de frivillige som har betydd ekstra mye for klubben de siste årene, og denne gjeve prisen gikk i år til Regine Solhøi.

Tradisjon tro ble også årets medtrener utdelt. I år var det Vilde Kvamme som hadde gjort seg fortjent til denne prisen. I tillegg markerte vi gymnaster som har vært medlem i henholdsvis seks og ni og tolv år. De ble ropt opp og hedret med medalje.

Søgne turnforening er et sted for å skape vennskap. På juleoppvisningen markeres dette med BlimE-dansen som åpning.

Begge forestillingene varte i overkant av 1,5 time og avslutningsnummeret er trenerens nisseoppvisning som er like gøy hvert år. Søgne TF har over 50 engasjerte trenere, og nesten alle var med til årets juleoppvisning.

Powered by Labrador CMS