Danserne, trener Pia Pettersen og foreldre heiet!

- Mektig imponert over hva de får til

Publisert

Fredag reiste 10 ungdommer og en stor heiagjeng til Oslo for å konkurrere i NM street styles. Lørdag morgen var det klart for konkurranse i The Zone Dance Studio sammen med dansere fra hele landet. Jentene fra Søgne danseklubb (SDK) skulle stille til ulike kategorier fordelt på ulike aldersklasser. Yngste danser vi hadde med er 13 år og eldste er 18. Kategoriene vi stilte til var: formasjon (koreografi), small Group (koreografi), duo (koreografi), solo (freestyle) og Battle 1VS1 (freestyle).

Jentene reiste hjem med pallplasseringer og «sinnsyke» prestasjoner på dansegulvet. Vi er mektig imponert over hva de får til, og hvor flinke de er til å heie hverandre frem.


Takker støttespillere

Fra venstre: Arielle Rogers, Eva Ingebrigtsen, Mathilde Ø. Knutsen, Thea Trydal, Mathea Vassnes, Mathea Tveite, Ronja Bjørnestad, Tomine Nesheim, Andrea Aastorp og Alida Benjaminson.

Siden September i høst har vi deltatt på fire konkurranser nasjonalt: Bergen, Ålesund, Lørenskog og Oslo. Vi vil rette en stor takk til engasjerte foreldre og støttespillere som har gjort det mulig for jentene å konkurrere. Vi er på jakt etter sponsorer som kan tenke seg å bidra til at jentene kan fortsette å konkurrere etter høsten. Ta gjerne kontakt med Eirik Kjær (sponsoransvarlig SDK) Eirik.kjaer@gmail.com

Vi ser fram til neste konkurranse i Ålesund i september og gleder oss til å følge dere videre på reisen.

Powered by Labrador CMS