En del av teamet rundt Fløy samlet. Fra venstre oppmennene Dagfin Grastveit og Hugo Thoresen. Videre assistenttrener Mathias Fredriksen, fysioteraput Gry Gamst Andås, hovedtrener Marius Kjørvik Johansen, keepertrener André Sandum og assistenttrener Lars Kristian Pedersen.

Når det stormer…

Publisert

«Fløy fra øya, Flekkerøya viser vei. Ingen her på jord er sånn som deg…» lød det fra Rægestimen før lørdagens kamp mot Notodden. I store deler av denne sesongen har det vært vanskelig å se hvilken vei og retning det har gått mot, og Oksøy som vanligvis lyser opp leia har vært vanskelig å få øye på ute i havgapet. Allikevel er det en gjeng som til tross for høye sjøer og tåkelagte fremtidshåp, har lagt sjela si ned i å klarne sikten og forhåpentligvis unngå å treffe Makrellskjærene sør for Oksøy.

Takk til Marius for en enorm jobb som hovedtrener etter mye uro i vinter. Takk til Lars Kristian og Mathias for solid støtte fra sidelinja. Takk til Gry for førsteklasses pleie av guttene, finner ikke en fysio i verden som har større hjerte for klubben sin. Og takk til Andre for å holde keeperne våre «sjip sjeip» hele sesongen. Utrolig gøy at Markus K, øygutten over alle øygutter, har stått så solid i de kampene han har fått stå.

Takk til Dagfinn som den eneren han er for Fløy, husk å stemme på han som «Årets frivillig». Takk til Hugo for tilstedeværelsen, god humor og kaffien som aldri hadde gått gjennom ei sil (vi kaller den bare blyfri 95). Takk til Arild for all oppkuttet frukt, vasking av utstyr, og forsøkene på å sile kaffien til Hugo. Takk til leppefiskeren Øystein Hansson for hans gode humør og store hjerte for Fløy.

Takk til alle dere i Rægestimen. Richard, Kenneth, Stig Cato, Charles, Arne, Thomas, Jarl, Uy, Ole Tobias, Ruben, Daniel, Lars Fredrik og Henrik (sønn av Gustav).

Spesiell takk til Ole Jørgen som har laget nytt sanghefte og arrangert Rægestimens turer til Oslo i år. La det bli flere av dem!

Takk til May og Edvin med flere som styrer og steller alt som er i Fløy. Med hjerte for Fløy i bunn går de på år etter år for å legge til rette for at Fløy skal holde seg der de hører hjemme, i toppen av norsk fotball.

Takk til St. Leif, fyrsten selv, for at du er St. Leif.

Takk til Preben, som i sitt første år som sportssjef, sammen med fotballstyret, har hentet inn flere spillere som har levert varene og som viser seg som ordentlige typer (eller Fløy-gutter som vi kaller det) i tillegg.

Fløy er en klubb som er helt avhengige av disse få, men allikavel mange, som holder skuta på stø kurs når bølgene står inn fra høyre og venstre og Oksøy såvidt lyser der fremme i tåka.

Nå er håpet fra alle oss Fløy -supportere at vi går mot en roligere vinter, at juletorsken sikres tidlig og at det ikke legges flere teiner dønn midt i innseilinga til Mæbøsfjorden.

Heia Fløy💙

Powered by Labrador CMS