Investerer for 60 millioner i nytt båthotell

Publisert

På en 13.000 kvadratmeter stor industritomt i Lonelier industriområde rager nå deler av stålkonstruksjonen til et nytt industribygg 13 meter over bakken. Det er Søgne-selskapet Agder Båtservice med de lokale eierne Thor Inge Ommundsen og Cato Nesland som har startet bygging av 5.000 kvadratmeter lagerplass, like ved den snart ferdigbygde motorveien som passerer nord for eiendommen. 
- Norges største båthotell
- Konstruksjonen som i dag er synlig over bakken utgjør en firedel av det som vil bli Norges største båthotell. Vi skal reise ytterligere tre deler med tilsvarende størrelse som det vi ser i dag, og totalt vil vi da ha plass til å lagre 700 båter trygt plassert innendørs, sier Ommundsen til N247. 
Klart til kommende vintersesong
Industritomta har tidligere blitt planert, og for omkring en måned siden startet selve byggearbeidene med å reise hallen, tross stigende materialkostnader i markedet. Med fremdriften som er planlagt vil båthotellet være klart for å ta imot overvintringsgjester tidlig i september, tidsnok til at fritidsbåter kan kjøres inn i hallen når inneværende båtsesong går mot slutten. 
- I tillegg til båthotell vil den ferdige hallen også ha plass til egne kontorer og til vårt eget båtverksted, sier Ommundsen og legger til at selskapet har stor tro på Lonelier som industriområde for plasskrevende virksomheter. 
Bildet under: I løpet av september skal båthotellet på Lonelier være for at de første båtene kan kjøres inn til vinterlagring. (Foto: Jon Aamodt).
Sist oppdatert 09.06.2022 klokken 14:26 av Nicolai Prebensen
Den nye firefelts motorveien gjennom Søgne skimtes i bakgrunnen av den 13 mål store industritomta på Lonelier. (Foto: Jon Aamodt)
Agder Båtservices nye båthotell med beliggenhet opp mot den nye motorveien og like bak selskapets eksisterende båthotell i samme industriområde. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS