- Jeg har stor tro på dette laget

Publisert
Søgne HK - Farsund 29-22 (16-11), kvinnenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen.

- Denne kampen var en stor forbedring fra de to foregående kampene, og denne gangen gledet jeg meg over å se at jentene spilte håndball, sier trener Bjørn Hagen til N247 etter at laget hans på komfortabelt vis førte hjemmelaget til seier mot Farsund lørdag ettermiddag.
Han sier videre at de i denne kampen prøvde mange «rare» kombinasjoner, noen vellykkede, andre ikke.
- Stor tro
- Jeg har stor tro på dette unge laget. kanskje ikke i toppsjiktet i år, men til neste år forventer jeg svært gode resultater, sier han.
Hjemmelaget spilte seg raskt til flermålsledelse og holdt avstand til gjestene gjennom alle de 60 minuttene. Spillet ble noe ujevnt og i første omgang spilte Farsund seg til mange åpenbare målsjanser når Søgnes forsvar var vidåpent. Gjestene slurvet imidlertid ofte, og var aldri en trussel for Hagens damer.
- Nå har vi slått både nummer en og to på tabellen og det sier sitt om hva vi kan forvente etterhvert, avsluttet treneren før han gikk til «debrief» i garderoben.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Selv om det kanskje ikke på dette bildet ser ut som om trener Bjørn Hagen var fornøyd med ettermiddagens kamp, var han det. Ansiktsuttrykket kom etter en dommeravgjørelse som ikke gikk hjemmelagets vei... (Foto: Nicolai Prebensen).
Toppscorer Greibesland
Oda Sangvik Abrahamsen er ofte Søgnes toppscorer, men denne i denne seriekampen ble hun grundig forbigått av Hanne Greibesland som nettet hele ni ganger. Sangvik Abrahamsen scoret fire. Line Govertsen Bjelland scoret fem, samme som medspiller Emilie Sørvær.
Neste hjemmekamp er mot Flekkefjord i Tinntjønnhallen 1. desember klokken 16.40.
Søgne HKs A-lag på kvinnesiden ligger nå på femteplass på tabellen, noe som ikke sier veldig mye grunnet det faktum at antall kamper spilt er svært forskjellig fra lag til lag.
Emilie Sørvær scoret fem mål lørdag ettermiddag. Her bryter hun gjennom Farsunds forsvar. (Foto: Nicolai Prebensen)
Selv om Oda Sangvik Abrahamsen ble forsøkt stoppet med alle midler scoret hun fire mål lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS