Søker sportslig administrativ leder til Søgne FKs satsing på jente- og damefotballen

Publisert

– Søgne FK har nå en klar ambisjon om å styrke /utvikle og etablere et gjennomgående og bedre tilbud for jente og kvinne fotballen i Søgne(barn, ungdom og voksne), skriver klubben i en pressemelding onsdag.

Det står videre i meldingen at klubben ønsker å være en pådriver for at jenter og kvinner skal ha like muligheter for å realisere sine ambisjoner og drømmer som fotballspillere, trenere, dommere og ledere.

– Vi søker etter en person som kan lede arbeidet med å planlegge og bygge en troverdig og god plattform for en slik satsing, sier leder Stig Trydal og nestleder Gunnar Engebu til N247.

Stillingen som utlyses er en 30 prosentsstilling og den ansatte skal utrede og utføre en konkretisert og bærekraftig modell for klubbens satsing på jente- og kvinnefotball.

Videre står det i meldingen at «Den som ansettes i stillingen må ha god forståelse av innholdet i klubbens kultur og verdier, og identifisere seg med dette. Det vil være ønskelig med solid fotball-/idrettsfaglig bakgrunn og erfaring fra utviklingsarbeid. Relevant trener-/leder-/administrativ erfaring er ønskelig og vil bli vektlagt.

Personlig egnethet for stillingen vil ha stor betydning. Stillingen vil kreve stor arbeidskapasitet kombinert med utholdenhet/tålmodighet.»

Powered by Labrador CMS