Gravferdskonsulent Reidun Borøy og byråleder Frank Ellefsen fra Jølstad.

Inviterer til temakveld:
«Et brutalt farvel»

Publisert

– Vi vet at Norge ligger høyt på statistikken over selvmord, men vi vet ikke like mye om de ulike årsakene som ligger bak, sier gravferdskonsulent i Jølstad, Reidun Borøy.

Hun er en av paneldeltakerne når bedriften inviterer til temakveld om å miste noen ved selvmord, en temakveld som arrangeres på Hotel Norge mandag 22. april fra klokken 19.00. Det er byråleder hos Jølstad, Frank Ellefsen som skal være ordstyrer, og i panelet for øvrig sitter representanter fra pårørende, politi, psykiatri og helse.

– Engasjementet vårt rundt emnet fikk forsterket fokus i etterkant av en lokal hendelse der en mor mistet sin 28-årige sønn. Moren er en av paneldeltakerne mandag, forklarer Ellefsen.

Byrået har tidligere tatt initiativ til tilsvarende temakveld i Lyngdal, og understreker at det er et tema som er viktig å snakke om og ikke minst betydningen av å formidle at det alltid er et håp og instanser som ønsker å hjelpe.

– Det finnes mennesker, og det finnes ressurser, sier de to og understreker viktigheten av å snakke med og å dele, ikke la ting bygge seg opp.

Arrangementet mandag er gratis og åpent for publikum.

Powered by Labrador CMS