– Vi synes dette er veldig gøy og gleder oss over alt det positive alle på Tangvall Arena har opplevd i dette første året, sier senteransvarlig Cato Hersvik-Olsen når det nye kjøpesenteret forbereder feiring av ettårsjubileum.

– Feirer vårt første år og er klare til å vokse

Publisert

Lørdag 20. april er det ett år siden åpningen av Tangvall Arena, Søgnes første kjøpesenter. Det var trinn I av totalt fire byggetrinn som åpnet 20. april 2023, og denne delen av senteret er i dag fylt opp med 15 ulike virksomheter innen butikk og servering.

– Vi synes dette er veldig gøy og gleder oss over alt det positive alle på Tangvall Arena har opplevd i dette første året. Hele den kommende uken vil vi derfor feire med gode tilbud i senteret før vi topper feiringen lørdag 20. april på det som er ettårsdagen vår, sier senteransvarlig Cato Hersvik-Olsen til N247.

Kake og underholdning

På selve bursdagen lover han at det blir både underholdning og kake og håper mange vil benytte anledningen til å legge turen innom senteret denne dagen.

– Alle er velkomne. De minste kan se frem til alt fra klovn og ansiktsmaling til noen overraskelser som vil dukke opp i løpet av lørdagen, sier Hersvik-Olsen og nevner musikalske innslag i løpet av lørdagen.

Kjøpesenteret Tangvall Arena har knyttet til seg ny senterleder. Det er Tom Andreas Hestås som tiltrer denne stillingen 2. mai i år. Her sammen med senteransvarlig Cato Hersvik-Olsen.

Mens kjøpesenteret nå har lagt bak seg sitt første driftsår pågår byggeaktiviteten i Tangvall Arena trinn II for fullt. Fra tidligere er det kjent at store aktører som Dressmann og Yellow er blant nye aktører som skal etablere seg her når denne delen av senteret åpner dørene i løpet av november 2024. Samtidig er planlegging av Tangvall Arena trinn III i sluttfasen, og her siktes det mot åpning med kjeder som Europris, Nille, Norli med flere mot slutten av 2025.

– Det jobbes godt mot flere svært aktuelle nye aktører for kommende byggetrinn, og vi ser frem til å kunne annonsere nyheter rundt dette i tiden frem mot ferdigstilling og åpning av utvidelsene her på Tangvall Arena, avslutter Cato Hersvik-Olsen

Det var mange fremmøtte både inne i og utenfor Tangvall Arena på åpningsdagen 20. april 2023
Powered by Labrador CMS