Julegrantenning og julehandel på Tangvall lørdag

Publisert Sist oppdatert
Julenissen var selvsagt til stede da lysene i julegrana på Tangvall ble tent lørdag.

Lett snødrev og temperatur så vidt under null var med på å legge en flott ramme rundt arrangementet da lysene ble tent i julegrana på Tangvall lørdag klokken 17.00.

Da hadde arrangementet i regi av Søgne handelsforening og kjøpesenteret Tangvall Arena allerede pågått noen timer. Musikantene i Søgne skolekorps sørget for at julestemningen ble skrudd opp et par hakk ekstra med julemusikk i minuttene før lysene ble tent, og representantene fra arrangøren var godt fornøyde med folkemengden som hjelp til med å telle ned de siste sekundene før lysene ble tent.

De minste så ut til å trives med aking foran rådhuset, og selvsagt dukket det opp en julenisse under arrangementet.

Julegryta

Bjørn Andersen fra Frelsesarmeen (i midten) sammen med Øyvind Westly og Kai Tobiassen fra Lions Club Søgne ved julegryta på Tangvall.

På plass på torvet lørdag var også representanter fra Lions Club Søgne og Frelsesarmeen med julegryta. Frelsesarmeens julegryte er en landsomfattende og viktig innsamlingsaksjon i førjulstida. De siste ti årene har Lions stått grytevakt i Søgne, og mange Søgne-folk har benyttet anledningen til å gi et bidrag til Frelsesarmeen i den lokale gryta.

«Julebutikker»

På kjøpesenteret Tangvall Arena har to julebutikker åpnet utsalg nå i førjulstiden. Elevbedriften ved Søgne videregående skole selger et utvalg av matvarer og pynteartikler relatert til linjen naturbruk hvor de er elever. I andre etasje har også Trygve Aamodt gartneri nå åpnet sin julebutikk med julevarer knyttet til sin gartnerivirksomhet.

Karine og Ronja fra naturbruk på Søgne videregående skole hat tatt med seg elevbedriften fra veksthuset på skolen til kjøpesenteret Tangvall Arena.
Kari Skogen viser frem litt av utvalget i julebutikken til Trygve Aamodt gartneri.
Powered by Labrador CMS