Folk hastet forbi i snødrevet på Tangvall fredag, men senteransvarlig Cato Hersvik-Olsen fikk besøk av elev ved Søgne videregående skole, Amanda Sloth.

Send inn ditt «julekulebilde»

Publisert
Julekula ved Tangvall Arena.

Torsdag dukket denne flotte opplyste julekula opp utenfor kjøpesenteret Tangvall Arena. I snødrevet fredag hastet de fleste som var ute raskt forbi nykommeren, men senteransvarlig Cato Hersvik-Olsen håper attraksjonen kan være med å skape litt ekstra stemning i dagene frem mot jul.

– Vi skal få inn litt remedier slik at det blir litt stemningsfullt og greiere å ta med barn, familie og venner og kanskje ta noen bilder som et minne fra førjulstida. Kanskje kan det være med å gi litt mindre stress for alle som er ute og skal gjøre unna masse julehandel de kommende ukene, sier Hersvik-Olsen.

Sammen med N247 inviterer Tangvall Arena folk til å ta «julekulebilder» og sende til tips@n247.no. Innsendte bilder publiseres i dagene frem mot julehøytiden, og senteransvarlig antyder at det kan dukke opp en «hyggelige oppmerksomhet» til bilder som utmerker seg.

Send gjerne med navn på fotograf og på personer i bildet dersom dette ønskes med, og vil du sende en hilsen sammen med bildet så er heller ikke det utelukket.

Powered by Labrador CMS