Pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen viser fram en av pakkene som venter på mottager i en av landets Post i Butikk.
Pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen viser fram en av pakkene som venter på mottager i en av landets Post i Butikk.

3.141 uavhentede pakker i Agder

Publisert

– Er det en julegave du savner? Da kan det hende den ligger og venter på deg på et av Posten Brings over 3.500 hentesteder over hele landet, skriver selskapet i en pressemelding onsdag formiddag.

– Vi har aldri tidligere håndtert så mange pakker som vi gjorde under årets Black Friday og i førjulstiden. Vi håndterte i år rundt 11 prosent høyere pakkevolum enn fjoråret. Flere av disse pakkene venter fortsatt på å bli hentet og ligger klare til mottagere på hentestedene våre. Forhåpentligvis er det mange fine, men litt forsinkede overraskelser, sier pressesjef i Posten Bring, Kenneth Tjønndal Pettersen i meldingen.

Hver eneste uke før jul har Posten Bring håndtert i overkant av to millioner pakker. I tillegg til pakkene som går til hentesteder har Posten Bring sett en enorm økning i pakker som leveres direkte i postkassen.

– Hentefristen er nå sju dager, så det kan lønne seg å hente ut pakkene når man har mulighet nå i romjulen. Post i Butikk vil holde åpent så lenge butikkene er åpne, i år så betyr det at mange butikker vil være stengt på nyttårsaften. I de selvbetjente Pakkeboksene kan du likevel hente hele døgnet, forklarer Pettersen.

Er hentefristen for din pakke mellom 23. og 31. desember blir pakken returnert tredje virkedag etter nyttår. Du kan også forlenge hentefristen til 14 dager – noe du kan gjøre kostnadsfritt i Posten-appen eller via SMS.

Powered by Labrador CMS