– Vær så snill og hent pakker nå!

Publisert

– Status akkurat nå er at vi har mange uavhentede pakker. Det strømmer på med pakker, særlig fra nettbutikker nå etter Black Week, og julepakkene har også begynt å ankomme. Vi gjør så godt vi kan med å få alle pakker inn i hyllene klare til henting, sier postansvarlig ved Coop Mega Søgne, Reidun Tveita til N247.

Noe antall på mottatte pakker har betjeningen i butikken ikke, men med kontinuerlige leveringer fra Posten og opp til 12 store traller med pakker daglig blir det fort stort volum og et høyt antall pakker som skal ut av trallene, skannes og plasseres i hentehyllene.

– Får vi ikke levert ut pakker, blir det heller ikke plass til nye pakker i hentehyllene, Vår klare oppfordring er å hente pakker straks, selv om du kanskje venter på flere pakker. Hvis ikke blir det forsinkelser også på de nyankomne pakkene, forklarer Tveita.

At det er mange pakker som skal hentes i løpet av desember er ikke nytt, men butikksjef Frank Haugen mener volumet i år er større enn noen gang tidligere og at volumøkningen frem mot jul også har startet tidligere dette året.

Kjøpmann Malene Ueland på Rema 1000 Søgne forteller at det også på denne butikken nå er mange pakker som tar opp plass mens de venter på å bli hentet.

– Vi har en klar oppfordring til alle som har fått hentemelding om å hente pakker så fort som mulig, sier Ueland

Frister for sending av julepakker

På Coop Mega minner Tveita også alle som skal sende pakker til jul om å være tidlig ute for være sikre på at julegaver kommer frem i tide.

– Siste frist for julepakker som skal leveres innenlands er lørdag 16. desember. For pakker som skal til øvrige land i Norden er fristen 13. desember, sier postansvarlig Reidun Tveita.

Postansvarlig ved Coop Mega Søgne, Reidun Tveita oppfordrer alle til å hente pakker raskt for å unngå forsinkelser i tida frem mot jul.
Postansvarlig ved Coop Mega Søgne, Reidun Tveita oppfordrer alle til å hente pakker raskt for å unngå forsinkelser i tida frem mot jul.
Powered by Labrador CMS