- Kan holde på til jeg blir 90

Publisert

I september skrev N247 at Gunnar Sagen har solgt lokalene sine på Linnegrøvan til Roger Aamodt og at han ville åpne et nytt serveringstilbud på Tangvall i løpet av januar 2019. Den gang ønsket ikke Sagen å gå ut med hvor på Tangvall han skulle etablere seg, men nå som alle formaliteter er i boks bekrefter han at det er inngått en langsiktig leiekontrakt på de ledige lokalene i KIWI-bygget hvor Sparebank 1 holdt til fram til november 2016.
- Fredag 21. desember bli siste dagen vi har åpent på Gunders kafé her på Linnegrøvan, sier Sagen med en tåre i øyekroken. 
Etter nesten 20 år med kafédrift har det blitt noe mindre trafikk i lokalene på Linnegrøvan, og Sagen tenkte en stund på å nyte rolige pensjonistdager. 
Delvis nytt konsept
- Nå har jeg fått tak i flinke folk, og med ny leiekontrakt i boks kan jeg fortsette å gi et tilbud til alle våre koselige kunder. Vi skal ha første byggemøte i dag mandag og allerede onsdag er vi igang med oppussing av lokalet. Den tradisjonelle middagen vår kommer vi til å fortsette med, men ellers blir det et nytt konsept. Med en rimelig frokost fra klokken 08.00 håper vi at dette kan bli et sosialt treffpunkt for beboerne på Tangvall, sier Sagen.
I det rundt 200 kvadratmeter store lokalet blir det rundt 70 sitteplasser, men Sagen beholder noen av de innvendige skilleveggene slik at det er mulig å dele av rom til mindre lukkede grupper.
- Vi tror det blir veldig fleksibelt på den måten. Vi kan holde åpent i deler av rommet dersom det er få gjester, og vi får fleksibilitet i forhold til å ta imot grupper som skal arrangere møter og annet. Om to uker starter vi for siste gang servering av julemat her på Gunders på Linnegrøvan. 21. desember blir siste dagen her og så blir det nok full fart for å komme igang igjen på Tangvall. Målet er å åpne i løpet av januar, men dato må vi komme tilbake til senere, avslutter Gunnar Sagen som nå har sikret seg leiekontrakt på lokalene nesten frem til han kan feire 90-årsdagen sin.
Sist oppdatert 29.10.2018 klokken 14:39 av Jon Aamodt
Her i lokalene hvor Sparebank 1 tidligere holdt til vil Gunnar Sagen starte ny kafédrift i januar 2019. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS