Bildet er fra fjorårets løp i Kjellandsmarka.

– Et flott og krevende løp

Publisert
Også i år satser Søgne FK å stille med svært mange deltakere.

Vi har gleden av å invitere til 5. karuselløp, Kjellandsmila, som Repstad Eiendom v/ Ole Johan Bueklev arrangerer i Kjellandsmarka i Søgne mandag 6. mai og tirsdag 7. mai, i et i samarbeid med Terrengutvalget. Det fordi Kristi Himmelfartsdag tar fra oss torsdagen, skriver Terrengkarusellens utvalg i en melding torsdag.

Kjellandsmila går i naturskjønne omgivelser. Her har det blitt lagt ned mye godt arbeid, slik at dette nydelige skogsløpet stadig blir bedre å ta seg frem i. Stiene har blitt svært populære i lokalmiljøet og benyttes hyppig til treningsturer. Løypa har fått en enkel, fast merking, også med kilometerskilt.

Løpslengder: 10 kilometer og 3,5 kilometer Man kan ta tiden i begge løypene, og lang løype regnes som milsluker.

Tirsdag 7. mai blir hoveddagen, karusell-«torsdagen», og har full karusellbetjening fra klokken 13.00 til 18.00. De som vil løpe på egen tid/fullført kan gjøre dette hele tiden, og noteres på lister i målteltet.

Én drikkestasjon vil være på plass klokken 17.00 tirsdag og ta med egen drikke om du starter tidligere.

Tidtakingspuljer (tirsdag):

Fellesstart 10 kilometer klokken 17.30, og fellesstart 3,5 kilometer klokken 17.40 med nummerlesing før hver start.

– Vær oppmerksom på at ingen på fullført eller egen tid kan starte etter kl. 17.00 tirsdag og merkebånd fjernes straks etter siste fellesstart, skriver utvalget videre.

Mandag 6. mai kan benyttes som reservedag for dem det ikke passer for tirsdag. Denne dagen er utvalget på plass fra klokken 15.00 til klokken 18.00 for å registrere målgang.

De som gjennomfører når det er ubetjent, kan registrere seg på nettet som opprettes fredag 3. mai.

Hjertelig velkommen til et flott og krevende løp!

Powered by Labrador CMS