– Her hos Dogman and friends er kjæledyrene alltid velkomne inn i butikken, sier butikksjef Stine Møll få dager før kjeden åpner ny butikk i Tangvall Terrasse.

Åpner ny butikk: – Gøy plass å ta med firbeinte

Publisert

Torsdag er det klart for nok en nyåpning av butikk på Tangvall. Det er kjeden Dogman and friends som da åpner sin 19. butikk i Norge, og det skjer i det ledige lokalet i Tangvall Terrasse, med Power og Rema 1000 som nærmeste naboer.

– Dogman and friends er en dyrebutikk med fokus på fõr og utstyr til kjæledyr, sier butikksjef Stine Møll til N247.

Hun understreker videre at med «friends» i butikknavnet siktes det til katt og kanin, gnagere, fugl og fisk, altså ikke utelukkende en butikk for deg som har hund.

Butikksjef Stine Møll og kolleger jobber på spreng for å gjøre nyetableringen på Tangvall klar til åpning torsdag 15. juni.

Regionsjef i kjeden, Fredrik Hård af Segerstad forteller at kjeden har sitt utspring i Sverige, men har de seneste årene bygget seg opp også i Norge med oppkjøp av frittstående butikker og etablering av nye egne i tillegg.

Kjeden har allerede i noen år vært til stede med butikk i Sørlandsparken, og regionsjefen sier at etableringen i Søgne kommer som et resultat av stor tro på vekstpotensialet både for bransjen og ikke minst for Tangvall og den utbyggingen som finner sted her.

– Også en tjenesteleverandør

Sammen med en gjeng medarbeidere er butikksjefen i full sving med å få på plass innredning og varer i det nye lokalet på Tangvall. Hun har allerede fartstid som butikksjef i kjedens avdeling i Sørlandsparken og gleder seg til å kunne ta imot kunder også på Tangvall fra torsdag.

– I tillegg til salg av varer til kjæledyrene er Dogman and friends også en leverandør av tjenester til våre kunders kjæledyr. Dette er tjenester som vil bli bygget opp gradvis når vi har kommet på plass. Vi legger stor vekt på at kjæledyrene også skal ha sin plass i butikken, og her er katt og kanin like velkomne inn som hunder, understreker butikksjef Stine Møll få dager før Dogman and friends åpner dørene i Tangvall Terrasse.

Dogman and friends nye butikk på Tangvall er lokalisert i Tangvall Terrasse med Power og Rema 1000 som nærmeste naboer.
Powered by Labrador CMS