Kjell Elvis rocket Vedderheia

Publisert

Se flere bilder fra konserten under artikkelen!
Av Jon Aamodt
- Vi er kjempefornøyde med fremmøte og arrangementet og tenk at vi fikk Kjell Elvis til Vedderheia,  sa leder av velforeningen Kristin Knutsen til N247 mandag kveld. - Nesten 300 lapper har vi stekt, og 2 store sekker popcorn forsvant i en fei, la hun til med et stort smil.
Allerede kl 1600 startet det hele med ansiktsmaling for barn, klovner og andre ablegøyer. - Vi har hatt et variert program, sa Inger Frantzen fra arrangementskomiteen.

Dansegruppa Warning Skills startet med sitt breakshow. Flere lokale talenter fikk vist seg fram. Martin med sitt Beatbox show, bandet Cheap Karma og Ingeborg Frantzen med sin akustiske framføring. 

Sist av de lokale kunstnere var Håvard Juvastøl med sitt nye band Sane Agony. Såpass ferskt at noen medlemmer måtte tenke som om to ganger før de husket navnet på bandet sitt.
Og til slutt noe forsinket - akkurat som i de store byene - en som garantert husker navnet etter 24 år i bransjen, kom Kjell Elvis til Vedderheia. Han startet sitt show i kjent stil og etterhvert som artisten ble varm i trøya fikk plutselig flere publikummere litt mer oppmerksomhet enn de hadde ventet, men disse hadde tydeligvis ikke noe imot en snartur opp på scenen.

- Vi har mange planer om andre aktiviteter fremover, avsluttet en fornøyd velleder Kristin Knutsen.
Sist oppdatert 12.08.2013 klokken 23.52 av Nicolai Prebensen
Sara (9), Tuva (7), Hedda (3) og Ariel (7) har fått kjempefin ansiktsmaling (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS