Ivrige deltakere i barneløpet.

Kjellandsløpet for liten og stor

Publisert Sist oppdatert
Stortingspolitikker Kari Henriksen hadde tatt seg tid til å plukke sopp under løpet. «General» Humborstad i bakgrunnen.

Torsdag kveld var det klart for Kjellandsløpet som inngår i Terrengkarusellen. I årets løp var det inkludert barneløp for deltakere fra 11 år og nedover.

Blant mange ivrige og raske løpere i den 500 meter lange barneløypa så var det Tobias på åtte år som kom først i mål.

Her finner du resultatlista.

– Jeg spiller fotball for Langenes 8 år, og ville prøve meg på løping i dag. Kjellandsløpet var kjempegøy så jeg kommer helt sikkert til å være med på slike løp en annen gang, kommenterte Tobias like etter målgang.

Av jentene så var det Angelica på ti år som var raskest.

– Jeg er med i skiklubben og liker godt å gå på rulleski. Det var første gang jeg var med på et slik løp og det var nesten like gøy som å gå på rulleski så nå kan det være at jeg vil være med på begge deler i fremtiden, sa en fornøyd Angelica etter å ha fått bolle og medalje etter målpassering.

Angelica (10) var først i mål av jentene og Tobias (8) var først i mål i gutteklassen.

Stortingspolitiker og Generalen

En av kveldens deltakere var stortingspolitiker Kari Henriksen (Ap).

Nesten hele A-laget til Søgne FK stilte på startstreken.

– Når jeg er på hjemtraktene og tidspunktet passer så stiller jeg i Terrengkarusellen. Det er et fantastisk tilbud hvor man uansett alder og nivå kan delta. Her snakker vi folkehelse. For min egen del så er det viktig å legge valgkamp og politikk bort for en stund og heller utfordre kropp og sjel med løp i Kjellandskogen, uttalte en svett Kari Henriksen etter å ha gjennomført 4,5 km løypa.

Terrengkarusell-generalen John Humborstad var som alltid på plass og han var fornøyd med både deltakelsen og arrangøren av løpet.

– Det er viktig at vi kan ha noen løp utenfor Kristiansand-sentrum og Kjellandskogløpet som Repstad Eiendom med Ole Johan Bueklev leveres som alltid et prikkfritt arrangement, konkluderte Mr. Humborstad etter løpet.

Tormod Klungland ( startnummer 1) har overtaket på sønnen (Truls startnummer36 ) ut fra start.

Sønnen best i familieduellen

I den prestisjetunge 4,5 km lange løypa var det før start stor spenning rundt hvem av forhåndsfavorittene Truls (sønn) og Tormod Klungland (far) som ville komme først i mål. Tilslutt var det denne gangen Truls (sønn) som trakk det lengste strået dog kun noen få sekunder for Tormod (far).

– Alltid kjedelig å bli slått av avkommet. Helt klart at Truls i dag hadde fordelen av at løypa kun var 4,5 km lang. Ved lengre løype så er jeg fortsatt best i familien, kommenterte en lattermild far (Tormod) etter å ha fått pusten tilbake.

Nesten hele A-laget på startstreken

Blant mange deltakere fra Søgne Fotballklubb stilte nesten hele senior A-laget på startstreken. Flere av spillerne viste at det ikke er noe å si på kondisjonen deres. Best av fotballspillerne ble flankespiller Jonas Seim som løp inn til tredje beste tid.

Knall med bolle og medalje etter løpet.
Powered by Labrador CMS