Weronika Ana Sacharuk og Andora Tønnesland imponerte elevene på skolesenteret.

Mandag 15. april var kulturskolen på skoleturné i Søgne

Publisert Sist oppdatert
Dedrick Gamble, Sigbjørn Flottorp, Emil Harr, Mihael Nudel og Emil Knutsen (vokal) fremførte «Ku i Tunellen» og «Forelska i læreren» og fikk elevene til å synge med på refrengene.

Dagen startet på Søgne skole- og idrettsenter med show for 8. trinn. Skoleturnéen ble arrangert som en del av Knuden-dagene (kulturskolens årlige festival). Elevene i auditoriet fikk først høre bandelever ved kulturskolen spille to låter. Dedrick Gamble, Emil Harr, Mihael Nudel og Sigbjørn Flottorp fremførte «Ku i Tunellen» og «Forelska i læreren» og fikk elevene til å synge med på refrengene.

Imponerte

Vokalist Linnea Jortveit fremførte «Min beste dag» akkompagnert av Maria Øysæd Larsen på piano. Videre fikk vi høre to fiolinister spille nydelig klassisk musikk fra serien «Game of Thrones» og filmen «Kung Fu Panda». Weronika Ana Sacharuk og Andora Tønnesland imponerte og flere av elevene i publikum dro kjennskap til låtene. Det samme gjaldt når duoen sammen med Rikke Gyland på piano fremførte «Comptine» fra filmen «Amelie».

Flere kulturskolelærere var også med, og vi fikk blant annet høre fløytespill og akustisk gitar.

Jørund Myrmo Schiefloe, bydelskoordinator ved Knuden – Kristiansand kulturskole.

Kulturskolen er rundt på skoler denne uka for å vise hva vi har å by på. Vi har søknadsfrist 1. mai for opptak til høsten, så da er det fint å kunne vise bredden i tilbudet, forteller Jørund Myrmo Schiefloe, bydelskoordinator ved Knuden – Kristiansand kulturskole.

Konserten ble gjentatt for elever på 9. Trinn ved skolesenteret før turen bar videre til Lunde skole.

Vokalist Linnea Jortveit fremførte «Min beste dag» akkopagnert av Maria Øysæd Larsen på piano.
Powered by Labrador CMS