Årets deltakere i «Kompani Lauritzen: Tropp 2», sammen med oberst Dag Otto Lauritzen og major Kristian Ødegård.

Her er deltakerne i «Kompani Lauritzen: Tropp 2»

Publisert Sist oppdatert
Patrick Åteigen (27) fra Vennesla er en av deltakerne og jobber til vanlig som sykepleier.

Etter seersuksessen med «Kompani Lauritzen Tropp 1» er ti nye rekrutter klare for en ny runde i «Kompani Lauritzen Tropp 2». Her er årets deltakere.

Se video lengre ned i artikkelen.

Ti unge voksne som sliter med overgangen til voksenlivet skal i «Kompani Lauritzen: Tropp 2» gjennom et militært regime preget av orden og disiplin. Mestring, kameratskap og samhold står i fokus, og målet er at deltakerne skal lære å sette andre foran seg selv, erfare at man står sterkere sammen og få selvtilliten tilbake.

Her kjemper ikke deltakerne mot hverandre. De kjemper kun mot seg selv, sine egne begrensninger og sitt eget hode. Regelen er enkel: Gir de seg, er de ute.

Patrick Åteigen (27) fra Vennesla er en av deltakerne og jobber til vanlig som sykepleier.

Patrick meldte seg på programmet fordi han har dårlig selvbilde og selvtillit, og fordi han føler at han mangler omsorg for seg selv. Han håper deltakelsen kan bidra til at han får mer tro på seg selv.

– Det er to ting jeg virkelig gruer meg til: Fysiske tester, og det å skulle kle av meg og være i bar overkropp rundt så mange folk, og ikke minst foran tv-kameraene, sier han til TV 2.

Powered by Labrador CMS