
Komper og «seksti»
Fredag kveld inviterte Team Try & Frustøl sine sponsorer og rallyvenner til sesongavslutningsfest. Som vanlig gjøres også dette på en litt annen måte når Pål Try og Svein Frustøl gjør noe sammen..
Rallyverkstedet
- Vi kunne gjerne ha holdt festen på en fin restaurant, men vi valgte å dekke opp i rallyverkstedet og serverer komper (alle vet hvorfra) og lokalprodusert «seksti». Det siste er noe eplebaserte greier som er produsert på en gård ikke så langt fra Søgne gamle prestegård, sier Svein Frustøl til N247 fredag i det verkstedsfesten er på vei oppover.
- Jeg tror folk synes det er mye gøyere å ha en slik fest her enn i finere omgivelser. Her kan menn være menn, sier Songdølingen lattermildt.
Satser neste sesong
- Vi har invitert 32 venner og sponsorer og det er ikke helt uten grunn. Svein og meg har bestemt oss for å satse for fullt neste år, men kun på sommerføre. Det betyr at første løp blir Rally Sørland til våren, sier pål Try.
- Dette må du ikke skrive, men vi vet enda ikke hva slags biler vi skal kjøre neste år. Vi vet heller ikke om vi får nok sponsorer. Men ser du inn på verkstedet nå ser du at hvis vi bare får i dem nok eplesaft i kveld kan det godt hende at vi er klare for en ny sesong allerede rundt midnatt, sier Pål Try så latteren runger.
Superstjerne
Rallystjernen Mads Østberg var også til stede under markeringen.
- Vi har vært veldig gode venner med Mads i mange år og han takket ja umiddelbart da vi spurte om han ville komme. Og en annen sak du må få med deg er at Per Tønnessen skal vise film og fortelle om stuntene som ble gjort på Idda på 70-tallet.
- Halvparten av de som er her var ikke engang født på den tiden, så de har godt av å se at noen kunne kjøre bil på den tiden også, sa Tønnessen, klar til å snurre film.
Sist oppdatert 30.10.2015 klokken 19:43 av Nicolai Prebensen

Svein Frustøl hadde vært en tur til frisøren for å pynte seg litt til sesongavslutningsfesten på Høllen Vest fredag kveld. Her sammen med Mads Østberg. (Foto: Nicolai Prebensen)

Hva er vel mer naturlig for rallysportsutøvere enn å servere komper fra dekkomleggingsmaskinen? (Foto: Nicolai Prebensen)