Daglig leder ved O'learys Søgne, Kha Huynh

Vant pris

Publisert Sist oppdatert

– Et år har gått siden åpning, og daglig leder var nylig på konferanse i Spania for å motta prisen «Årets nykommer». Av 11 nyåpnede O'Learys enheter rundt omkring i verden i 2023 , ble vi trukket frem som vinneren. Utrolig stas, skriver Tangvall-bedriften på sosiale medier.

Det er krs.no som melder dette.

De skriver videre at de ønsker å takke alle sine gjester som har besøkt oss og ikke minst stor takk til alle ansatte som har stått på for å levere service og kvalitet dag inn og dag ut.

– Vi gleder oss til fortsettelsen med dere, står det videre.

O’Learys er en svensk franchisebasert restaurantkjede med et konsept for amerikansk sportsbar og restaurant. Restaurantkjeden ble grunnlagt av Jonas Reinholdsson og den første restauranten ble åpnet 16. november 1988 på Basargaten 10 i Göteborg. Denne typen av restauranter finner man i alle større amerikanske byer, såsom Boston, New York, Chicago og San Francisco. De har ofte grønne vegger som er fulle av hyllester til lokale idrettshelter, i O’Learys tilfelle Bostons.

Selskapet hadde per desember 2017 totalt 126 restauranter i 13 land: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Island, Belgia, Spania, Ungarn, Tyrkia, De forente arabiske emirater, Kina, Singapore og Vietnam. (Kilde: Wikipedia).

Powered by Labrador CMS