– Siden det er blitt total forbud mot all bål-brenning, «fyrer» vi like godt opp med en lokal konsert på brygga vår ved Skibbusundet på Flekkerøy, sier Knut og Nils Martin Nilsen.

St. Hans-aften: «Fyrer» opp konsert på Flekkerøy

Publisert
Sofie Fjellvang kommer til Flekkerøy 23. juni. Bildet er tatt i forbindelse med Fjellvangs fjerdeplass i MGP 2022.

– Siden det er innført totalforbud mot all bål-brenning, «fyrer» vi like godt opp med en lokal konsert på brygga vår ved Skibbusundet på Flekkerøy.

Familien

Det er brødrene Knut og Nils Martin Nilsen som sier dette til N247. Den store Nilsen-familien har to skibbuer som ligger idyllisk til ute i Brattestø, der Skibbusundet treffer Mæbøfjorden. Eller, kloss over Geiderøya der kafeen Geitodden holder hus.

– Dette gleder vi oss veldig til. Det er jo meldt greit vær, så nå håper vi at det blir massevis av publikummere. Som kan ta sjøveien, eller de kan finne seg en plass på brygga til kafeen. Mæbøfjorden er jo stor, og rommer mange båter, sier de to brødrene som aldri selv har bodd på Flekkerøy.

Mathea Kilane fra Flekkerøy opptrer 23. juni på Flekkerøy.

– Far, Nils Ingvar har vært både sjømanns-, felt- og sokneprest, så han har reist veldig mye rundt i sitt innholdsrike liv. Jeg er født i Belgia, og Nils Martin er født i Singapore, sier Nils og smiler.

I dag bor han i Søgne, mens arrangør-broderen bor i Voiebyen.

KEiiNO

St. Hans-kvelden får de besøk av artistene Sofie Fjellvang fra Søgne, Mathea Kilane fra Flekkerøy og bandet Glory Days fra Oslo.

– I dette bandet er broren vår Oliver vokalist. Så dette handler om lokale innslag, som igjen bør trekke ekstra med folk. Skibbusundet er jo ikke av det bredeste slaget, så folk vil komme nokså tett på, sier Knut og Nils Martin.

I fjor sommer gjestet det norske verdenskjente bandet KEiiNO Geiderøya. Store deler av Mæbøfjorden var fylt opp av båter, og på land vrimlet det av publikummere.

– Dette var en opplevelse vi aldri vil glemme. Et flott og stort arrangement som gikk «rett hjem» hos oss i KEiiNO, sa Tom Hugo Hermansen til N247 i etterkant.

Glory Days på Rockefeller under konsert.

Han har familiebånd til Flekkerøy, og er en av frontfiguren i bandet.

– Mange har jo både hørt og kjenner godt til de flotte stemmene til både Sofie og Mathea. To kjempeflinke jenter som vi virkelig gleder oss til å høre ute i Brattestø. Så blir det spennende å få stifte bekjentskap med Glory Days, og ekstra stas er det jo at vår bror Oliver er vokalist, avslutter Knut og Nils Martin Nilsen.

Powered by Labrador CMS