«Rock på låven»

Publisert
Nicolai Brenna Ertzeid fra Søgne.

Høllegutten Nicolai Ertzeid har flyttet hjem til Søgne og med seg har han kjærligheten til rocken.

ª 18. november kommer han til Søgne gamle prestegård med TOLD og Pablo and the Escobars, skriver kutursenteret i en pressemelding fredag ettermiddag..

Søgne gamle prestegården blir ryddet for bord og stoler, gulvet blir bart og ny scenen blir rigget – det blir rock på låven med kun få plasser.

Pablo and the Escobars

Med opphav i Rekordfestivalen og nødvendigheten av å ha både noe fett å høre på og noe fett å se på, oppstod Múrtebandet som et ekte skranglerockeband. Flere utskiftninger av bandmedlemmer seinere samt utallige navneskifter, fremstår i dag Pablo and the Escobars som Setesdalens fremste eksponenter av det ypperste rockehistorien har å by på, og føyer seg (slik sett) i en lang og stolt tradisjon av musikere fra Setesdalen (uten sammenligning for øvrig).

Trommisen er født på toppen av Nos, og stortromma hans er like taktfast som rypelokkene på nevnte fjell. Resten av bandet har sine røtter fra Lyngen i nord, Egersund i vest helt til Søgne i sør, og er et brokete pakk med musikkelskende gjøglere uten frykt for populærkulturelle rockehenvisninger, og opptrer skamløst med tunge riff og en lett tone.

På Søgne Gamle Prestegård kommer Pablo and the Escobars til å smelte publikums hjerter samtidig som de oppmøtte skulle ønske de var like kule og kjekke som gutta i bandet – alt mens de dundrer løs med tidløse klassikere innpakket i et slør av fløyelsmyke stemmer og dyremønstrete 80-tallsnostalgi.

Ta på deg skinnbuksa og bandanaen, trim barten og ta på deg Hawaaiiskjorta, helsetrøya, skinnjakka og nettingstrømpene samt den dypeste utrigningen du har og kom på Pablo and the Escobars på Søgne Gamle Prestegård lørdag 18. november.

TOLD

Med pansertight komp, feit gitarlyd og en frontmann som alltid går for stagedive, fremfører de solid egenprodusert rock, på norsk! De flørter, de skåler og de fester sammen med publikum! Det må oppleves!

Bandet ble startet i 2015 på en sommerfest ute i Oslofjorden. Fra kassegitarer og god stemning har det utviklet seg til et tight rockeband, med et mål om å ha det fett og spelle tøft. De har det definitivt moro, og speller alltid tøft. Så målet nås hvert eneste år! Frontmann: Lars Mortvedt, Gitarist: Dimitri Halseide, Gitarist: Oskar Stenström, Bassist: Jan Petter Nilsen og Trommis: Kristian Bjerke-Gulstuen. «You’ve been TOLD, so dont miss out!»

Powered by Labrador CMS