Søgne musikkorps på Tangvall mandag kveld.

– Kan vi kalle det for «Eldresus»?

Publisert Sist oppdatert

– Det er så mange her som aldri kommer seg ut, sier Bjørg Bjørsvik til N247 mandag kveld.

På parkeringsplassen mellom Søgne omsorgssenter og Tangvall Park har Søgne musikkorps stilt seg opp og er allerede godt i gang med å spille konsert. En del mennesker har samlet seg rundt parkeringsplassen, og på balkonger i boligene rundt dukker folk opp hele tiden.

De som likevel er best forberedt på kveldens konsert er personalet og beboerne på Søgne omsorgssenter.

– Vi kan vel kalle dette for «Eldresus», sier Bjørg Bjørsvik.

– Med pengestøtte fra Søgne og Greipstad sparebank hadde jeg så lyst til å gjøre noe for de mange som ikke så lett kommer seg noen plass. Med god hjelp fra trivsels- og aktivitetskoordinator Kikki Eikaas Try på omsorgssenteret har vi fått til denne konserten med Søgne musikkorps, sier Bjørsvik.

Bjørsvik legger til at hun har fått god «teknisk hjelp» av nabo Johnny Lippens på Tangvall Park. Dessuten har Kikki ordnet med Røde Kors slik at det blir servert kake til beboerne på omsorgssenteret denne kvelden.

– Det begynner jo å bli mange eldre mennesker her i sentrum nå, også i de mange leilighetene. Når byen kan ha sin Palmesus så må vel vi her ute i Søgne kunne ha litt «Eldresus», sier Bjørsvik mens musikkorpset fortsetter sin kavalkade av godt kjente melodier.

Powered by Labrador CMS