Sprudledama Jorunn Rinde Rosland er klar for Sprudlefestivalen på Tangvall.

Sprudlende festival for alle aldre

Publisert
Sprudledama øver på å slå hjul.

Lørdag er det klart Sprudlefestivalen på Tangvall. I år som tidligere år tilbyr arrangøren et variert program for alle alderstrinn. Klokken 11.00 starter det hele med ansiktsmaling for de yngste etterfulgt av danseoppvisning fra Søgne Danseklubb og for den yngre generasjonen så toppes det hele med den populære musikkbingoen under ledelse av bingodronninga Ine Repstad Hansen.

Gratis på dagen

Når musikkbingoen er ferdig er det fra klokka 14.00 klart for Elvis-show for den eldre generasjonen, når vår lokale Elvis-imitator Kjell «Elvis» Bjørnstad entrer scenen. 

– Det er viktig for Sprudlefestivalen at det som skjer på dagen skal være gratis. Dette får vi til takket være støtte fra Sparebanken Sør, forteller Sprudledama Jorunn Rinde Rosland.

Konserter med fire band/duo

Fra klokken 18.00 åpnes det opp for kveldsarrangementet hvor publikum må kjøpe inngangsbillett. Først ut på scenen er selvfølgelig Sprudlebandet, festivalens husband med vokalist Ine Repstad Hansen som rapporteres å være i toppform. Neste band ut vil være Sordal band som består av mange dyktige musikere. Siste band ut på utescenen er danske Østre Gassværk som er et meget bra Kim Larsen cover band. Den levende musikken avsluttes innendørs ved den populære allsang-duoen GT duo.

– Vi håper dette konsertprogrammet gjør at det blir stinn brakke som betyr 500 personer innenfor gjerdene. Forhåndssalget av billetter har vært klart bedre enn i fjor, så hvis værgudene er med oss på kvelden så vil nok også godværspublikumet ta turen opp på Tangvall. Skulle det bli dritt (regn) så har vi en plan B, i form av telt over hele uteområde. Og blir det utsolgt (500 billetter) på kvelden så er det stor mulighet for at jeg kommer til å slå hjul på scenen, avslutter den alltid sprudlende festivalsjefen Jorunn Rinde Rosland.

Powered by Labrador CMS